ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω τέσσερα άτομα στην προσπάθειά τους να κλέψουν κατάστημα σουβενίρ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω τέσσερα άτομα στην προσπάθειά τους να κλέψουν κατάστημα σουβενίρ

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τέσσερα πρόσωπα στη Λεμεσό ενώ προσπαθούσαν να διαρρήξουν κατάστημα σουβενίρ.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα μετά από πληροφορία που δόθηκε ότι τέσσερα νεαρά πρόσωπα, προέβαιναν σε διάρρηξη καταστήματος πώλησης σουβενίρ στην Λεμεσό, μετέβηκαν στη σκηνή περίπολα της Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο 21χρονους, ένα 19χρονο και ένα 17χρονο, οι οποίοι φέρονται να προέβηκαν σε θεληματικές καταθέσεις, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκε ζημιά στην ξύλινη πόρτα εισόδου του καταστήματος, ύψους €500 περίπου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE