ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μας τα «χάλασε» λίγο ο καιρός αλλά … θα μας φτιάξει ξανά!

Μας τα «χάλασε» λίγο ο καιρός αλλά … θα μας φτιάξει ξανά!

Ασθενής ψηλή πίεση σταδιακά θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Παρασκευής 3/3,  θα παρατηρούνται αρχικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες τοπικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές,  ωστόσο σύντομα αναμένεται ο καιρός να καταστεί κυρίως αίθριος,  σε όλες τις περιοχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και τοπικά,  στα νότια και ανατολικά,  νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ. Στα δυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4  με 5  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη.
 
Απόψε,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς, 3  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη,  εκτός από τα δυτικά και τοπικά τα βόρεια όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 8  στα παράλια και στους 2  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Το Σάββατο 4/3,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3  Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 19  στα παράλια και στους 11  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή 5/3,  τη ∆ευτέρα 6/3 και την Τρίτη 7/3 ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή,  ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top