Ετοιμάζει βαλίτσα για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor γνωστή ραδιοφωνικός παράγωγος – Τι αποκαλύπτει - ΦΩΤΟ

Ετοιμάζει βαλίτσα για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor γνωστή ραδιοφωνικός παράγωγος – Τι αποκαλύπτει  - ΦΩΤΟ

Η ραδιοφωνικός παραγωγός, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, μιλάει για την πρόταση που της έχει γίνει να συμμετάσχει στο Survivor με την ομάδα των Διάσημων.

Η εκρηκτική Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει πρόταση στα χέρια της για να πάει στην Δομινικανή Δημοκρατία και να συμμετάσχει στο Survivor με την ομάδα των Διάσημων. Τι δηλώνει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στην Real News για αυτή την προοπτική;

"Μου έχει γίνει πρόταση εδώ και πολύ καιρό, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Τώρα το συζητάμε πάλι και προσπαθούμε να τα βρούμε. Έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις και θα χρειαστώ να λείψω για αρκετό καιρό. Όμως οι άνθρωποι στην παραγωγή προσπαθούν να με βοηθήσουν.

Το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από ό,τι περίμενα. Αλλά νομίζω ότι θα είναι μία μοναδική εμπειρία. Δεν μου έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό να απαντήσω άμεσα. Εξαρτάται από το πότε θα απαντήσουν και οι υπόλοιποι που έχουν προταθεί για τον ίδιο σκοπό με εμένα".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE