ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανθρώπινο δράμα με 6χρονη και την πολύτεκνη μητέρα της - «Χώρισα με τον σύζυγο γιατί δεν αγαπούσε το μωρό» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανθρώπινο δράμα με 6χρονη και την πολύτεκνη μητέρα της - «Χώρισα με τον σύζυγο γιατί δεν αγαπούσε το μωρό» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO

Μία μάνα μάχεται μόνη της στην ζωή για να κρατήσει την μικρή της κόρη, Σταυριάνα, στο πλάι της. Η 6χρονη πάσχει από δύο σύνδρομα και όπως μας ενημερώνει η μητέρα της χρειάζεται την άμεση βοήθεια του κοινού για την γρήγορη ανάρρωσή της. Η συγκεκριμένη μάνα μας απέστειλε και αποδεικτικά χαρτιά, τα οποία δείχνουν την σοβαρότητα της κατάστασης της μικρής. Τα αρμόδια πρόσωπα όπως ισχυρίζεται, δεν της παρέχουν τα όσα πρέπει.

Της Χρύσως Καλούδη

H Σταυριάνα πάσχει από 2 σύνδρομα ( cornelia de lange και cronh s diseases).

Σύντομα θα χρειαστεί εγχείρηση (Nissen fundoplication), που, σύμφωνα με τη μητέρα της, στοιχίζει 50.000 ευρώ, δεδομένου ότι δεν θα υπάρξουν παρενέργειες και θα χρειαστεί περισσότερες μέρες νοσηλεία.

Το σύνδρομο Cornelia de lange είναι πολύ σοβαρό και προκαλεί πολλά ιδιαίτερα δυσάρεστα συμπτώματα, όπως εισρόφηση στους πνεύμονες, σοβαρή ταχυπαλμία (150), μόλυνση στους πνεύμονες και γαστροστομία.

Η Σταυριάνα είναι μόλις 6 χρονών, αλλά φαίνεται μωρό 2 χρονών. Έχει ύψος 88 εκατοστόμερα, βάρος 11 κιλά, με πολύ μικρό κεφάλι.​

Έχει πρόβλημα στα άκρα της, πρόβλημα ακοής, όρασης και τετραπληγίας.

Το σύνδρομο chron s diseases, επίσης, έχει σοβαρά συμπτώματα, παρουσιάζει αίμα στο έντερο και προκαλεί έντονο πόνο.

Είναι χαρούμενο και αξιαγάπητο μωρό. Είναι ένα αγγελάκι.

Η μητέρα μας δήλωσε τα ακόλουθα: «Ονομάζομαι Ιζαμπέλα Χρίστου και έχω 5 ανήλικα παιδιά. Είμαι μονογονιός. Με τον πατέρα της μικρής μου, χωρίσαμε λόγω του ότι ποτέ δεν την άγγιξε, ποτέ δεν την ήθελε. Εγώ θα κάνω τα πάντα για να σώσω το μωρό μου. Από ένα σοβαρό λάθος το μωρό μου βασανίζεται πάρα μα πάρα πολύ. Εδώ και τρία χρόνια σχεδόν παρουσιάζει εισρόφηση, ενώ το τελευταίο διάστημα πολύ πιο έντονα. Δυστυχώς δεν έχω κανένα μέσο και όσες φορές επικοινώνησα με το Υπουργείο δεν τους ενδιαφέρει τίποτε.​ Είναι επικίνδυνο να κάνει εμετούς … Αν πάει στους πνέυμονες….».

Η κα Ιζαμπέλα Χρίστου μας έδωσε και τα στοιχεία της προκειμένου να βοηθηθεί, καθώς όπως δηλώνει, τα αρμόδια υπουργεία της έκλεισαν την πόρτα:

Mob. 00357 97772764
Email: [email protected]
Donation via pay pa
l

https://www.paypal.me/helpstavri

https://www.gofundme.com/daughters-operation-billcyprus

*Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών για να επιβεβαιώσουμε αν το άτομο έχει άδεια εράνου, αλλά μας παρέπεμψαν στην Επαρχιακή Διοίκηση. Η Επαρχιακή Διοίκηση με την σειρά της, μας παρέπεμψε στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο ασχολείται με θέματα παγκύπριου εράνου. Η αρμόδια λειτουργός του υπουργείου Εσωτερικών, όμως, δεν έχει  απαντήσει στις συνεχόμενες κλήσεις μας.​

*Όλα τα στοιχεία, δημοσιεύονται κατόπιν άδειας της μητέρας της Σταυριάνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top