ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το τζιέρατό τους!» - Η ευθύτητα που χαρακτήριζε τον κ. Α. Φανιέρο– Οι απόψεις του για ποδόσφαιρο και πολιτική – Οι φιλανθρωπίες του

«Το τζιέρατό τους!» - Η ευθύτητα που χαρακτήριζε τον κ. Α. Φανιέρο– Οι απόψεις του για ποδόσφαιρο και πολιτική – Οι φιλανθρωπίες του

Μια μεγάλη μορφή όπως του κ. Αντώνη Φανιέρου, δεν θα μπορούσε να μην είχε τις δικές του απόψεις σχετικά με την πολιτική, το ποδόσφαιρό αλλά και τα υπόλοιπα κυπριακά δρώμενα.

Ο κ. Αντώνης, ήταν σημαντική προσωπικότητα για την Επαρχία Λάρνακας αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο, ο κόσμος έτρεφε αισθήματα αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπό του.

Οι δράση και οι απόψεις του Α. Φανιέρου σχετικά με την πολιτική

Σε αποκλειστική συνέντευξη του στο ThemaOnline τον Οκτώβριο του 2015, ο κ. Αντώνης, είχε αποκαλύψει την πρόθεσή του να «κατέβει» στις βουλευτικές εκλογές του 2016, με σκοπό να αναλάβει μια θέση στην βουλή, για να εκπροσωπήσει και να βοηθήσει τον απλό κόσμο, χωρίς κομματικά συμφέροντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέντευξη Φανιέρου στο ThemaOnline: «Να σταθούν όλοι δίπλα στον Αναστασιάδη για το κυπριακό» - VIDEO

Όμως, δεν του το επέτρεψαν, διότι πριν από 39 χρόνια, αν και ήταν αθώος, όπως αναφέρει, τον καταδίκασαν σε ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνια για βομβιστική επίθεση κατά εισαγγελέα.

 «Χρειαζόμαστε μια ανεξάρτητη φωνή που να έχει ως γνώμονα τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του απλού κόσμου», ανέφερε το 2016 σχετικά με την Βουλή, ο Αντώνης Φανιέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Α. Φανιέρος πήγε για χαρτί καλής διαγωγής και του είπαν ότι… - Τι δήλωσε στο ThemaOnline

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αίτηση αποκατάστασής του μέσω γνωστού δικηγορικού γραφείου υπέβαλε ο Φανιέρος

Επίσης, ο κ. Αντώνης, δήλωνε τότε ανοικτά ότι, πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα στον ΠτΔ, Νίκο Αναστασιάδη για το Κυπριακό.

Οι απόψεις του για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο

 Μια ομάδα στην οποία παίζουν 10 ξένοι και 2 Κυπραίοι, εν κυπριακό ποδόσφαιρο.. ; Το ποδόσφαιρο -εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος- αν ήταν μόνο Κυπραίοι και όποιος έχει κότσια να κάνει ομάδα, να κάνει. Αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα εμείς πήραμε το χωριό μας και το βάλαμε στην α΄ κατηγορία.  Στην ζημιά μας, εν καλύπτεται, διότι δεν έχει οπαδούς. Ενώ αν σμίγαμε Ομόνοια - Ερμής στην Αραδίππου να έρθουν τζιαί οι οπαδοί, θα ήταν καλύτερα. Διαφωνούν οι κεφαλές οι παλιές, αριστεροί και δεξιοί... «Το τζιέρατό τους» αν σμίγουν ή όχι, ως εκεί κόφκει ο νους τους!» απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το τζιέρατό τους»! - Γιατί ο Αντώνης Φανιέρος θύμωσε όταν κλήθηκε να μιλήσει για ποδόσφαιρο

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Αντώνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τον απλό κόσμο αφού, δεν είναι λίγες οι ιστορίες που συχνά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες έδειχναν την φιλανθρωπική όψη του θανόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον έκανε να κλάψει: Είχε λευχαιμία και καρκίνο - Ζήτησε και δεν έλαβε βοήθεια από 48 Βουλευτές και μόνο ο Φανιέρος απάντησε

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι ότι ο κ. Αντώνης Φανιέρος, ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, ενώ υπήρξαν και αρκετές φωτογραφίες που απεικόνιζαν τους δύο άντρες, κάτι για το οποίο δήλωνε περήφανος ο επιχειρηματίας από την Λάρνακα.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Αντώνης, απεβίωσε την Δευτέρα 06/03/2017.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top