«Έξω φρενών» πελάτισσα του κομμωτηρίου που κάηκε στην Λεμεσό «Μαζί κάψατε την χαρά και την ψυχολογία τους…»

«Έξω φρενών» πελάτισσα του κομμωτηρίου που κάηκε στην Λεμεσό «Μαζί κάψατε την χαρά και την ψυχολογία τους…»

Έντονο ξέσπασμα πελάτισσας του συγκεκριμένου κομμωτηρίου, που δέχθηκε για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών μηνών εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της στα Social Media η γυναίκα, στο συγκεκριμένο κομμωτήριο, γίνονταν δωρεές μαλλιών από παιδιά και μεγάλους, για να φτιαχτούς περούκες για καρκινοπαθείς.

«Κάψατε όλων των παιδιών τα μαλλιά, κάψατε και στερήσατε αυτό που επιθυμούν, τα μαλλιά τους, μαζί κάψατε την χαρά και την ψυχολογία τους», γράφει αγανακτισμένα η γυναίκα.

«Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί άνθρωποι δεν υπάρχουν», συνεχίζει.

Καταλήγοντας, ευχήθηκε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να δωρίζει τα μαλλιά εκεί στο συγκεκριμένο κομμωτήριο, γιατί το έχουν όλοι ανάγκη! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν κομμωτήριο για δεύτερη φορά – Στο εξωτερικό ο Κύπριος ιδιοκτήτης

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 24χρονος λίγο πριν φύγει από την Κύπρο – Είχε δείρει τον κομμωτή στέλνοντας τον Νοσοκομείο

*φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE