ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Γεωργικός ελκυστήρας καταπλάκωσε 73χρονο - VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – Γεωργικός ελκυστήρας καταπλάκωσε 73χρονο  - VIDEO

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, 73χρονος από την Αραδίππου, έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Χ” Παναγή στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο MegaOne, ο 73χρονος, ενώ όργωνε το περιβόλι του στην Μοσφιλωτή, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και έπεσε από τον ελκυστήρα.

Ο αριστερός τροχός του γεωργικού ελκυστήρα, πλάκωσε τον 73χρονο τραυματίζοντας τον σε αριστερό χέρι και πόδι.

Ο άτυχος γεωργός, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύεται, ευτυχώς εκτός κινδύνου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE