ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγγενής της δολοφονηθείσας Σκεύης είπε στην Σοφία: «Μίλα, άνοιξε το στόμα σου...» – Παρέμβαση «Μπένη»

Συγγενής της δολοφονηθείσας Σκεύης είπε στην Σοφία: «Μίλα, άνοιξε το στόμα σου...» – Παρέμβαση «Μπένη»

12:18 - Οι αντιδράσεις των κατηγορούμενων για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας το καλοκαίρι του 2016, είναι αυτό που συζητείται μεταξύ των παρευρισκόμενων στην δικάσιμο της Τετάρτης (08/03) στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης (08/03)

Σε κάποια στιγμή, κι όταν έγινε ολιγόλεπτο διάλειμμα, η θεία της δολοφονηθείσας Σκεύης Χατζηευθυμίου ευρισκόμενη εντός της δικαστικής αίθουσας, στράφηκε προς το μέρος της Σοφίας Γρηγορίου που κατηγορείται για συνεργεία. Της είπε: «Μίλα. Άνοιξε το στόμα σου».

Τότε παρενέβη ο κατηγορούμενος Μάριος Χριστοδούλου, άλλως «Μπένης», και είπε στην  σύντροφό του Σοφία Γρηγορίου να μην δώσει σημασία και να μην απαντήσει.

Σημειώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο σε κατοπινό στάδιο. Η θεία της Σκεύης είχε οπτική επαφή με την Σοφία Γρηγορίου και ακούστηκε να της λέει: «Έσιει Θεό...». Τότε η Γρηγορίου την κοίταξε έντονα στα μάτια.

Υπήρξε νέα παρέμβαση του «Μπένη», ο οποίος κάτι ψέλλισε εκνευρισμένος.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου βρίσκονται οι Μάριος Χριστοδούλου, άλλως «Μπένης» (άνεργος), ο 38χρονος Παναγιώτης Πένταυκας (επιχειρηματίας), ο 41χρονος Σέρβος Ντέγιαν Λόι («φρουρός» ασφαλείας) και η 29χρονη Σοφία Γρηγορίου (άνεργη).

Κατηγορούνται για τον άγριο φόνο του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, του αστυνομικού Ηλία Χατζηευθυμίου και της συζύγου του τελευταίου, Σκεύης. Το άγριο φονικό διεπράχθη στις 23 Ιουνίου του 2016 σε χώρο εστίασης στην Αγία Νάπα. Νεκρός από πυρά έπεσε και ο ένας εκ των εκτελεστών, Jani Vogli.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top