ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ.Ναπας – Πένταυκας: «Πιάστε τζιαί τις κάμερες του Toga-Toga» - Μαρτυρία για τον Μπουρέλι πριν τις δολοφονίες

Φονικό Αγ.Ναπας – Πένταυκας: «Πιάστε τζιαί τις κάμερες του Toga-Toga» - Μαρτυρία για τον Μπουρέλι πριν τις δολοφονίες

Την κατάθεση του Χαράλαμπου Ανδρέου, βάσει της οποίας στοιχειοθετήθηκε υπόθεση, προσπάθησε να αμφισβητήσει ο δικηγόρος του Παναγιώτη Πένταυκα, Νίκος Δημητρίου, στην δικάσιμο της Τετάρτης (08/03) για την υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας (23/06).

Κατά την εξέταση του Νίκος Δημητρίου ο συνήγορος υπεράσπισης του Πένταυκα υπέβαλε ερωτήσεις θέλονταςνα οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο πελάτης του δεν βοήθησε τους δράστες για τη διάπραξη του φόνου, δείχνοντας τους τις οδούς προσέγγισης του σημείου του φόνου και της διαφυγής. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πένταυκα «βομβάρδισε» με διάφορες ερωτήσεις τον μάρτυρα κατηγορίας Λεωνίδα Γενναδίου σε ό,τι αφορά τα κλειστά κυκλώματα και την διαδρομή που ακολουθήσαν οι δράστες.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κατάθεση του πελάτη του ο οποίος όπως ισχυρίστηκε πριν τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το υποστατικό του για κατάθεση και έρευνα με τον Πένταυκα να του λέει: «Ό,τι θέλετε να σας βοηθήσω».

Αναμεσά σε άλλα, ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι αστυνομικοί δεν πήραν τις κάμερες από το υποστατικό Toka-Toka με τον πελάτη του να αναφέρει στους ανακριτές «πιάστε τζιαί τις κάμερες να δείτε πού ήμουν».

Ο κ. Δημητρίου ανέφερε πώς έγινε μομφή από πλευράς των ανακριτών καθώς δεν παρέλαβαν από το υποστατικό Toga-Toga τις κάμερες παρακολούθησης, ενώ ο πελάτης του τους ικέτευε να τις πάρουν.

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Πένταυκας ανέφερε ότι στην διαδρομή που υπέδειξε ο Πάμπος Ανδρέου στην μαρτυρία του, υπάρχουν κάμερες και μάλιστα 13 στον αριθμό.

Ο κ. Γενναδίου επισήμανε αρκετές φορές πως παραλήφθηκαν αρκετά κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, όμως δεν βοήθησαν καθόλου το ανακριτικό έργο. Συγκεκριμένα τόνισε πως υπήρχαν κάμερες όμως δεν κατέγραψαν οτιδήποτε.

Αναφορά έγινε και στην μαρτυρία του Λ.Λ., ο οποίος μετά από το φονικό κατάθεσε τους ανακριτές πώς ο ένας εκ των δολοφόνων το πλησίασε την ώρα που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης κοντά από το εστιατόριο Stone Garden και του είπε «φύγε».

Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε την μαρτυρία αυτή, ενώ η άποψη του είναι πως ο εκτελεστής ήταν ο Alex Burelli.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΦΩΤΙΑ: Καταθέτει το «Αλεξούι» στη δίκη για το τετραπλό φονικό – Η ένσταση του δικηγόρου του «Μπένη»

Συγγενής της δολοφονηθείσας Σκεύης είπε στην Σοφία «Μίλα, άνοιξε το στόμα σου...» – Παρέμβαση «Μπένη»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top