LIFESTYLE

Γιάννης Μαργάρης! Ο νικητής του VOICE μεγάλωσε με στερήσεις και ανελέητο bullying!

Γιάννης Μαργάρης! Ο νικητής του VOICE μεγάλωσε με στερήσεις και ανελέητο bullying!

«Γιατί είσαι έτσι;» τον ρωτούσαν συνεχώς οι συμμαθητές του στο σχολείο.

Σύμφωνα με το zappit.gr, o Γιάννης Μαργάρης, ο νικητής του The Voice δεν μεγάλωσε σαν νικητής. Ο ίδιος εξομολογείται στη Φανή Πλατσατούρα και το Down Town για τα δύσκολα παιδικά κι εφηβικά του χρόνια…δήλωσε:  «Ντροπαλός, παχουλός, σίγουρα όχι ο μάγκας και ο νταής που θα ήθελαν δίπλα τους για φίλο. Το bullying που μου έκαναν ήταν ανελέητο».

«Από μικρό παιδί είχα μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ήμουν διαφορετικός. Στα 16 μου έβαψα τα μαλλιά μου μπλε και τρύπησα τ’ αφτιά μου. Κατάγομαι από ένα  συντηρητικό χωριό της Κύπρου, δέκα λεπτά έξω από την Αγία Νάπα. Θυμάμαι τους συγχωριανούς να με σταματούν στον δρόμο και να μου λένε: «Άφησε τα μαλλάκια σου στο φυσικό τους χρώμα, γιατί είσαι έτσι;». Τη φράση «Γιατί είσαι έτσι;» την άκουγα και από τους συμμαθητές μου στο σχολείο. Τους άρεσε να κυκλοφορούν ξυπόλυτοι στο καφενείο του χωριού ή να καβαλούν τη μοτοσικλέτα και να γράφουν συνθήματα στους τοίχους. Εγώ ήμουν αλλιώς. Ντροπαλός, παχουλός, σίγουρα όχι ο μάγκας και ο νταής που θα ήθελαν δίπλα τους για φίλο. Όπως καταλαβαίνεις, το bullying που μου έκαναν ήταν ανελέητο».

Στο ερώτημα κατά πόσο μεγάλωσε με στερήσεις απάντησε: «Αν με ρωτούσες πριν από τέσσερα χρόνια, θα σου έλεγα ότι στερήθηκα πράγματα ως παιδί. Όταν έβγαινα βόλτα με τους φίλους μου είχα στην τσέπη μου μόλις πέντε ευρώ. Την ίδια ώρα εκείνοι είχαν είκοσι και μπορούσαν να τα ξοδέψουν τρώγοντας ότι θέλουν. Σήμερα θα σου πω ότι ευχαριστώ τους γονείς μου που με μεγάλωσαν με στερήσεις. Με έκαναν πιο άνθρωπο».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top