ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ακούει την ποινή της η Σορόκκου για τις 270 χιλιάδες που τσέπωσε από την ΣΠΕ Αμμοχώστου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ακούει την ποινή της η Σορόκκου για τις 270 χιλιάδες που τσέπωσε από την ΣΠΕ Αμμοχώστου

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου αναφορικά με την υπόθεση της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού άνω των 270 χιλιάδων ευρώ, από το υποκατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου - Λάρνακας στη Δρομολαξιά, για την οποία κατηγορούμενη είναι η Μηλίτσα Σορόκκου, 46 χρόνων, από τη Δρομολαξιά.

Κατά τη σημερινή διαδικασία κατά την οποία ήταν προγραμματισμένη η αγόρευση για μετριασμό ποινής της κατηγορουμένης, ο Χριστόφορος Δημητρίου, συνήγορος υπεράσπισης της Σορόκου, ζήτησε χρόνο για να παραλάβει έκθεση από ψυχολόγο που παρακολουθεί την ανήλικη κόρη της 46χρονης.

Σημειώνεται ότι η Σορόκκου παραδέχθηκε 48 συνολικά κατηγορίες που αντιμετώπιζε και αφορούν κλοπή από υπάλληλο, συναλλαγή με αντιπροσώπους που υποδηλώνουν διαφθορά, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, κλοπή, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και καταρτισμό πλαστού εγγράφου από συγκεκριμένους πελάτες του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου – Λάρνακας, για διάφορα ποσά που αρχίζουν από 100 ευρώ και φθάνουν τις 10 χιλιάδες ευρώ.

Στην προηγούμενη δικάσιμο και μετά από αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής διακόπηκε η ποινική δίωξη εναντίον της Μηλίτσας Σορόκου για 197 άλλες κατηγορίες.

Το Δικαστήριο όρισε την 20η Μαρτίου ως ημερομηνία κατά την οποία ο συνήγορος υπεράσπισης της Σορόκκου θα αγορεύσει για μετριασμό ποινής και θα γίνει ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής.

Μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως η κατηγορουμένη τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 18 Αυγούστου 2015 μετά από καταγγελία του εσωτερικού ελεγκτή της τράπεζας για έλλειμμα 82,500 ευρώ στο ταμείο της 46χρονης και άλλων 18 χιλιάδων ευρώ από δύο άλλα ταμεία.

Στην Αστυνομία η Αρχιταμίας παραδέχθηκε ότι πήρε τα λεφτά και ομολόγησε ότι ορισμένα από αυτά τα έδωσε στα δύο παιδιά της για να αγοράσουν αυτοκίνητα και ότι ξόδεψε αρκετά χρήματα σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και καλλυντικά.

Μετά τη σύλληψή της, έγιναν καταγγελίες στο ΤΑΕ Λάρνακας από δύο πελάτες του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου - Λάρνακας ότι η ύποπτη πήρε από τους λογαριασμούς τους χρηματικά ποσά ύψους περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, κλοπές τις οποίες η 46χρονη παραδέχθηκε.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

Πολλά κιλά ναρκωτικά και γεμάτο πιστόλι βρήκαν σε οικία - Χειροπέδες σε 34χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Σύλληψη 29χρονου ενάμιση χρόνο μετά - Συνεχίζει να καταζητείται 30χρονος

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top