ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Πήγε στις Πρώτες Βοήθειες και λίγο μετά πέθανε – Βρέθηκαν σύνεργα στο διαμέρισμά του

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Πήγε στις Πρώτες Βοήθειες και λίγο μετά πέθανε – Βρέθηκαν σύνεργα στο διαμέρισμά του

Νέα παράμετρο στην υπόθεση του 37χρονου που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης (09/03) στον Στρόβολο απέναντι από το Mall of Cyprus, αναδεικνύει η εφημερίδα «Πολίτης» σε δημοσίευμά της (10/03).

Ο άτυχος Γεωργιανός είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λίγο πριν αποβιώσει. Φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και να μην ένοιωθε καλά.

Λίγο μετά την εξέτασή του μετέβη στον χώρο που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης (09/03). Υπολογίζεται ότι είχε πεθάνει 12 ώρες πριν να εντοπιστεί, άρα απεβίωσε γύρω στις 19:00 της Τετάρτης (08/03).

Στα χέρια του εντοπίστηκαν σημάδια που καταδεικνύουν πως έκανε χρήση ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τη σύντοφό του από τη Γεωργία, βρέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών. Βέβαια, περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τη νενομισμένη μεκροτομή επί της σορού του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πολίτη» ο 37χρονος βρισκόταν στην Κύπρο τον τελευταίο ενάμθιση χρόνο και δούλευε περιστασιακά σε κάποιες δουλειές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΤΩΜΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξεκαθάρισε το τοπίο με την ταυτότητα του νεκρού άνδρα - «Κλειδί» στις έρευνες η σύντροφος του

ΠΤΩΜΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ο νεκρός εντοπίστηκε από φύλακα του Mall – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη σκηνή

ΠΤΩΜΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Αποκλείστηκε η σκηνή και διενεργεί εξετάσεις η Αστυνομία – Στοιχεία για την ταυτότητα του

Βρέθηκε πτώμα στον κυκλικό κόμβο έξω από Mall Στροβόλου

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top