ΠΑΡΑ-THEMA

Ερωτοκρίτου στο τρίτο του ΡΙΚ: «Εριστικές, ανυπόμονες και επιθετικές οι Κύπριες κάτω των...» - «Κύπριοι βλέπουν τα οχήματα σαν πέη»

Ερωτοκρίτου στο τρίτο του ΡΙΚ: «Εριστικές, ανυπόμονες και επιθετικές οι Κύπριες κάτω των...» - «Κύπριοι βλέπουν τα οχήματα σαν πέη»

Ως έναυσμα για αυτοκριτική των Κυπρίων οδηγών μπορούν να αποτελέσουν τα όσα είπε στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ και στη δημοσιογράφο Ελένη Βρεττού, ο ψυχολόγος κ. Ερωτοκρίτου.

Μιλώντας για τις γυναίκες Κύπριες οδηγούς κάτω των 25 δεν παρέλειψε να μιλήσει για την άσχημη οδηγική τους συμπεριφορά.

Βάσει των όσων είπε είναι εριστικές, ανυπόμονες και επιθετικές. Με τον τρόπο τους προκαλούν προβλήματα στους δρόμους, ενώ μίλησε και για γυναίκες που βρίζουν και χειρονομούν.

Από τις γυμνές αλήθειες που έλεγε δεν ξέφυγαν ούτε οι άνδρες οδηγοί του νησιού, αφού είπε ότι πολλοί συμπεριφέρονται στους δρόμους ανάλογα με το ψυχολογικό τους προφίλ και τον χαρακτήρα τους.

Έκανε, μάλιστα, λόγο για κάποιους που βλέπουν τα οχήματά τους σαν πέη, σαν προέκταση του εαυτού τους και συμπεριφέρονται ανάλογα.

Μίλησε μάλιστα για το προφίλε κάποιων οδηγών, οι οποίοι κάποτε εκδικούνται μέσα στους δρόμους, προκαλούν και παίζουν τους νταήδες. 

Ασφαλώς, είπε ότι ο θλιμμένος οδηγός εκφράζει τα συναισθήματά του στην οδήγηση και δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται επιθετικός.

Για όλα όσα έλεγε, επικαλείτο έρευνες. Κάποιες εξ αυτών εντός της τελευταίας 10ετίας, μάλιστα, καταδεικνύουν ότι οι Κύπριοι και οι Πολωνοί είναι οι χειρότεροι οδηγοί της Ευρώπης.

Ας κάνουμε, λοιπόν, όλοι την αυτοκριτική μας...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top