LIFESTYLE

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Αποκαλύπτει τον λόγο που έδιωξαν οι Μαχητές τον Αγγελόπουλο από την ομάδα τους!

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Αποκαλύπτει τον λόγο που έδιωξαν οι Μαχητές τον Αγγελόπουλο από την ομάδα τους!

Ποιοι ήτανε εκείνοι που τον παρεξήγησαν και βάλθηκαν να τον ξαποστείλουν;

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκαλύπτει τον λόγο που έδιωξαν οι Μαχητές τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα τους στο Survivor στο 7 Μέρες TV.

-Το δικό σου φαβορί;

«Έχω δηλώσει ξανά ότι ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός, εγώ δεν τον ψήφισα να φύγει. Το θεωρώ τεράστιο λάθος και έναν από τους λόγους που ξενέρωσα με την ομάδα είναι το ότι όταν ψήφισαν Αγγελόπουλο, εγώ δεν το γνώριζα, παρότι θεωρούμασταν ομάδα. Η ομάδα τα συζητάει όλα, πώς γίνεται εγώ να ψηφίσω κάποιον άλλο και σχεδόν οι μισοί να τον έχουν ψηφίσει; Σίγουρα αυτό είχε συζητηθεί μεταξύ τους» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Γιατί, όμως;

«Γιατί είχε συμβεί κάτι στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι και κάποια άτομα τα οποία ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους τον παρεξήγησαν -έχεις καταλάβει ποιοι (εκτός από την Ελένη, τον Δημήτρη, εμένα και τον Αγγελόπουλο). Ήταν προφανές ότι όλοι μεταξύ τους προτίμησαν να τον διώξουν. Από τη δική μας ομάδα τώρα, φαβορί θεωρώ τον Μάριο.»



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top