ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

O Φάνος Καλοψιδιώτης αντίκρισε τον δολοφόνο του 15 μέρες πριν – «Πόθεν έφκηκεν τούτος;»

O Φάνος Καλοψιδιώτης αντίκρισε τον δολοφόνο του 15 μέρες πριν – «Πόθεν έφκηκεν τούτος;»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η κατάθεση του αστυνομικού της ΜΜΑΔ, Γιώργου Χαραλάμπους στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου, για την υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας.

Ο Χαραλάμπους γνωστός ως «Ψύχραιμος», ο οποίος σώθηκε από τα πυρά των εκτελεστών το μοιραίο βράδυ της 23ης Ιουνίου του 2016, ανέγνωσε την κατάθεση του η οποία λήφθηκε μερικές μέρες μετά την διάπραξη του άγριου εγκλήματος.

Ο αστυνομικός της ΜΜΑΔ σε ερώτηση που του τέθηκε από τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, κατά πόσον είδε ξανά τους Αλβανούς εκτελεστές, απάντησε θετικά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως 15 ημέρες πριν το φονικό, βρισκόταν μαζί με τον κουμπάρο του Φάνο Καλοψιδιώτη στο ίδιο εστιατόριο όπου σε κάποια στιγμή από βάθος 10 μέτρων είδε κάποιο πρόσωπο να βγαίνει από το σκοτάδι.

Μάλιστα ο Καλοψιδιώτης του είπε: «Μα πόθεν έφκηκεν τούτος;». Ο «Ψύχραιμος» ανέφερε πως είδε το πρόσωπο του και πρόσεξε τον σωματότυπό του. Επεσήμανε δε ότι του έκανε εντύπωση που ήταν πολύ γεροδεμένος.

Ο άγνωστος άντρας φορούσε γαλάζια φανέλα και απομακρύνθηκε προς την λεωφόρο Νήσι, σκυφτός. 

Αναγνώρισε το πρόσωπο αυτό ως τον Αλβανό εκτελεστή Αλεξ Μπουρέλι αφού είδε το πρόσωπο του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πως καταζητείτο.

Θυμίζουμε πως στην διαδικασία της Πέμπτης 09/3 κατάθεση έδωσε ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, ο οποίος ανέφερε ότι υποψιάζεται πως οι γνωστοί επιχειρηματίες Ροδοθέου και Φένεκ είχαν επαγγελματικές διαφορές με τον Φάνο Καλοψιδιώτη.

Θύματα της φονικής επίθεσης το βράδυ της 23ης Ιουνίου του 2016, ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη Χατζηευθυμίου και ο Yiani Vogli, ένας εκ των δραστών.

Κατηγορούμενοι είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπέννυ 39 χρόνων, Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων και Σοφία Γρηγορίου 28 χρόνων.

Αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top