ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ.Νάπας: Πυροβολήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει ο Καλοψιδιώτης – Πώς βρέθηκε στην σκηνή

Φονικό Αγ.Νάπας: Πυροβολήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει ο Καλοψιδιώτης – Πώς βρέθηκε στην σκηνή

Σε απόσταση τριών μέτρων από το κάθισμα του στο εστιατόριο «The Stone Garden» βρέθηκε ο Φάνος Καλοψιδιώτης το μοιραίο βράδυ της 23ης Ιουνίου του 2016.

Αυτό ισχυρίστηκε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου την Παρασκευή (17/03) κατά την εκδίκαση της υπόθεση του τετραπλού φονικού.

Συγκεκριμένα η κ.Παπέττα ανέφερε πως ο Φάνος Καλοψιδιώτης εντοπίστηκε τρία μέτρα μακριά από την καρέκλα του. Ήταν μπρούμυτα και σκυφτός, ενώ όπως επισήμανε πυροβολήθηκε από διψήφιο αριθμό σφαιρών (10-11).

Μεταξύ άλλων  η κ.Παπέττα διαβάζοντας την έκθεση της σημειώνει ότι ο Φάνος Καλοψιδιώτης έφερε ρήξη θωρακικής αορτής, ρήξη πνευμόνων, ρήξη δεξιού νεφρού καθώς και δυο διατομές στην σπονδυλική στήλη.

Από το σώμα του αφαιρέθηκαν δυο βολίδες ενώ από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει ότι οι δράστες γάζωσαν το Καλοψιδιώτη σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Να σημειώσουμε πως ο φρουρός του Καλοψιδιώτη, Παναγιώτης Καλλιστιώνης τραυματίστηκε με τρεις σφαίρες.

 Θυμίζουμε πως θύματα της δολοφονικής επίθεσης της 23ης Ιουνίου του 2016 ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη Χατζηευθυμίου και ο Jani Vogli, ένας εκ των δραστών.

Κατηγορούμενοι είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης» 39 χρόνων, Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων και Σοφία Γρηγορίου 28 χρόνων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φονικό Αγ. Νάπας: Ήθελαν να «καθαρίσουν» τον αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου – Συγκλονιστική η κατάθεση

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top