ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μυλωνάς: «Διόρθωση των στρεβλώσεων για τη Βουλή» - «Θέλουμε τα κόμματα να έχουν σχέση με μεγαλοεπιχειρηματίες;» - VIDEO

Παύλος Μυλωνάς: «Διόρθωση των στρεβλώσεων για τη Βουλή» - «Θέλουμε τα κόμματα να έχουν σχέση με μεγαλοεπιχειρηματίες;» - VIDEO

«Θέλουμε τα κόμματα να έχουν σχέση με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και να τους δίνουν λεφτά και να έχουμε διαπλοκή από πάνω μέχρι κάτω;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Συμμαχίας, τα όσα περιέγραψε το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Περδίκης, είναι στρεβλώσεις στη Βουλή οι οποίες πρέπει να διορθωθούν.

Ο Παύλος Μυλωνάς, αναφερόμενος στους αστυνομικούς που εκτελούν καθήκοντα φρουρού σε αρχηγούς κομμάτων, είπε πως αν οι αρχηγοί των κομμάτων κινδυνεύουν και χρειάζονται φρουρά, πάει να πει πως έχουμε πρόβλημα δημοκρατίας στην Κύπρο.

«Δεν είναι δυνατόν να αναζητεί ο κόσμος τον βουλευτή, τον πολιτικό αρχηγό, τον κομματικό αρχηγό και από την άλλη να τον πετροβολεί».

Όσον αφορά την «πλεονεκτική» θέση που κάποιοι βουλευτές βρίσκονται, ο κύριος Μυλωνάς ανέφερε πως υπάρχουν βουλευτές που είναι μέτοχοι σε εταιρείες, έχουν δικηγορικό γραφείο, λογιστικό γραφείο ή ιατρείο, και βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους τους. 

Τέλος ο κύριος Μυλωνάς ανέφερε πως «θέλουμε να είμαστε διαφανείς και να μην είναι οι βουλευτές η συτζιά του μαύρου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top