Παύλος Μυλωνάς: «Διόρθωση των στρεβλώσεων για τη Βουλή» - «Θέλουμε τα κόμματα να έχουν σχέση με μεγαλοεπιχειρηματίες;» - VIDEO

Παύλος Μυλωνάς: «Διόρθωση των στρεβλώσεων για τη Βουλή» - «Θέλουμε τα κόμματα να έχουν σχέση με μεγαλοεπιχειρηματίες;» - VIDEO

«Θέλουμε τα κόμματα να έχουν σχέση με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και να τους δίνουν λεφτά και να έχουμε διαπλοκή από πάνω μέχρι κάτω;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Συμμαχίας, τα όσα περιέγραψε το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Περδίκης, είναι στρεβλώσεις στη Βουλή οι οποίες πρέπει να διορθωθούν.

Ο Παύλος Μυλωνάς, αναφερόμενος στους αστυνομικούς που εκτελούν καθήκοντα φρουρού σε αρχηγούς κομμάτων, είπε πως αν οι αρχηγοί των κομμάτων κινδυνεύουν και χρειάζονται φρουρά, πάει να πει πως έχουμε πρόβλημα δημοκρατίας στην Κύπρο.

«Δεν είναι δυνατόν να αναζητεί ο κόσμος τον βουλευτή, τον πολιτικό αρχηγό, τον κομματικό αρχηγό και από την άλλη να τον πετροβολεί».

Όσον αφορά την «πλεονεκτική» θέση που κάποιοι βουλευτές βρίσκονται, ο κύριος Μυλωνάς ανέφερε πως υπάρχουν βουλευτές που είναι μέτοχοι σε εταιρείες, έχουν δικηγορικό γραφείο, λογιστικό γραφείο ή ιατρείο, και βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους τους. 

Τέλος ο κύριος Μυλωνάς ανέφερε πως «θέλουμε να είμαστε διαφανείς και να μην είναι οι βουλευτές η συτζιά του μαύρου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.