ΕΛΛΑΔΑ

H σύζυγος του «δισεκατομμυριούχου» Αρτέμη Σώρρα που καταδικάστηκε μαζί του - Τους ψάχνουν για να τους περάσουν χειροπέδες – Pics&Vid

H σύζυγος του «δισεκατομμυριούχου» Αρτέμη Σώρρα που καταδικάστηκε μαζί του - Τους ψάχνουν για να τους περάσουν χειροπέδες – Pics&Vid

Είχε βρεθεί στο επίκεντρο μετά την είδηση ότι τόσο η ίδια όσο και ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν έχουν υποβάλλει τα τελευταία χρόνια φορολογική δήλωση.

Μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα, τον δρόμο της φυλακής, εφόσον βρεθεί και συλληφθεί, θα βαδίσει και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου.

Το όνομα της συζύγου του Σώρρα είχε βρεθεί στο επίκεντρο μετά την είδηση ότι τόσο η ίδια όσο και ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις», δεν έχουν υποβάλλει τα τελευταία χρόνια φορολογική δήλωση.

Μάλιστα, η κ. Ρουγκλίου έχει δύο ακίνητα στο όνομα της και συγκεκριμένα ένα ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τ.μ. στο Θεριανό, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια είναι ακατοίκητη.

Να σημειώσουμε ότι ο Σώρρας μηνύθηκε από πρώην συνεργάτη του, ο οποίος κατήγγειλε ότι του έκλεψε το ποσό των 100.000 ευρώ, όταν οι δύο τους συνεργάζονταν στις επιχειρήσεις με τους παιδότοπους.

Πριν από λίγο καιρό ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας είχε δηλώσει για την υπόθεση στο «Ε»:

«Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος. Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητό μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε -ήταν γαλαντόμος- δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”. Όχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει. Τον γνώρισα όταν έβαζε μάρμαρα και πλακάκια και μου ζήτησε με τη γυναίκα του να τους παντρέψω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top