ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαχαρίας Χρυσοστόμου: «Οι μεταθέσεις στο Αστυνομικό σώμα έγιναν μέσα στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον της υπηρεσίας»

Ζαχαρίας Χρυσοστόμου: «Οι μεταθέσεις στο Αστυνομικό σώμα έγιναν μέσα στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον της υπηρεσίας»

Τοποθέτηση Αστυνομίας σχετικά με τις δηλώσεις και ανακοίνωσης τύπου του ΑΚΕΛ για τις προαγωγές και μεταθέσεις στην Αστυνομία.

Με αφορμή τις δηλώσεις το Σάββατο (18/03) του εκπροσώπου τύπου του ΑΚΕΛ κ. Στέφανου Στεφάνου στο Τρίτο Πρόγραμμα του Ραδιοφώνου του ΡΙΚ και ανακοίνωσης τύπου του ΑΚΕΛ για τις πρόσφατες προαγωγές και μεταθέσεις στην Αστυνομία, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

     Όπως έχει τονιστεί μεταξύ άλλων και στη γραπτή δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας κ Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ημερομηνίας 14/3/2017, οι μεταθέσεις στο Αστυνομικό σώμα έγιναν μέσα στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον της υπηρεσίας και ως εκ τούτου απορρίπτεται κατηγορηματικά ο ισχυρισμός ότι οι μεταθέσεις και οι προαγωγές είχαν ως στόχο την εξυπηρέτηση «μικροκομματικών σκοπιμοτήτων» και το «βόλεμα ημετέρων».

 Υπενθυμίζεται ότι οι πρόσφατες προαγωγές ανώτερων αξιωματικών έγιναν ως αποτέλεσμα συμμόρφωσης σε αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

 Όσο αφορά τους ισχυρισμούς στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ περί προαγωγής αξιωματικών οι οποίοι αντιμετωπίζουν ποινικές ή πειθαρχικές υποθέσεις, αυτοί ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Τέλος για πολλοστή φορά υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία θα πρέπει να αφεθεί μακριά από πρακτικές του παρελθόντος και από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, πολιτικές ή μη για να μπορέσει να επιτελέσει το δύσκολο και πολυδιάστατο έργο της προς όφελος των πολιτών και της ασφάλειάς τους, της κοινωνίας και του τόπου γενικότερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top