ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θέση της Αστυνομίας για το ατύχημα στον Αγ. Δομέτιο: «Άλλα τρία τροχαία την ίδια στιγμή»

Η θέση της Αστυνομίας για το ατύχημα στον Αγ. Δομέτιο: «Άλλα τρία τροχαία την ίδια στιγμή»

Ο αριθμός τροχαίων ατυχημάτων γύρω στις 15:00 (21/03) ήταν ο λόγος που η Τροχαία Λευκωσίας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε μικρό χρονικό διάστημα (πέρασαν τουλάχιστον 45 λεπτά) στο τροχαίο του Αγίου Δομετίου. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από την επίσημη θέση της Αστυνομίας.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του αστυνομικού σώματος Ανδρέα Αγγελίδη, ο οποίος αφού πρώτα εξέτασε το ζήτημα, μας ανέφερε πως την ίδια χρονική στιγμή προέκυψαν ακόμη τρία τροχαία ατυχήματα στη Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στα φώτα της Coca Cola – Πάνω από 45 λεπτά έκανε να πάει Αστυνομία – Ρύθμιση από δεσμοφύλακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόσθεσε πως επρόκειτο για ώρα αιχμής, ενώ ανέφερε και ότι αργότερα το απόγευμα υπήρξαν κι άλλα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων.

Ο κ. Αγγελίδης κατέληξε λέγοντας πως πάντα επιδίωξη της Αστυνομίας είναι η εξυπηρέτηση του κοινού και ότι γίνονται τα αδύνατα δυνατά για την  επίτευξη αυτού του σκοπού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top