ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκολας Παπαδόπουλος: «Από τις μελανότερες στιγμές του κυπριακού Ελληνισμού στη Βουλή η επόμενη Παρασκευή»

Νίκολας Παπαδόπουλος: «Από τις μελανότερες στιγμές του κυπριακού Ελληνισμού στη Βουλή η επόμενη Παρασκευή»

Τη θέση ότι την επόμενη Παρασκευή θα έχουμε στη Βουλή, όπως όλα δείχνουν, μια από τις μελανότερες στιγμές του κυπριακού Ελληνισμού μετά από το 1974, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι εναπόκειται σε όλους μας να αποφασίσουμε αν θέλουμε να ακολουθήσουμε την οδό της ταπείνωσης και του εξευτελισμού ή την οδό της εθνικής αξιοπρέπειας και της διεκδίκησης.

Σε δήλωσή του μετά τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Λευκωσία, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «οι αγωνιστές του `21 αγωνίστηκαν, πολέμησαν και θυσιάστηκαν για τις αρχές της δημοκρατίας και της ελευθερίας». Και γι' αυτό, πρόσθεσε, «αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για ολόκληρο τον Ελληνισμό καθώς πολέμησαν για την επιβίωση αλλά και την αναγέννηση του Ελληνισμού».  

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αποτελούν λαμπρό παράδειγμα ιδιαίτερα για το δοκιμαζόμενο κυπριακό Ελληνισμό, ο οποίος δυστυχώς συνεχίζει το δικό του δύσκολο αγώνα διεκδικώντας τη δική του ελευθερία και ανεξαρτησία».

Σήμερα, συνέχισε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, «γιορτάζουμε και τιμούμε την πιο λαμπρή επέτειο στην ιστορία του Ελληνισμού». Δυστυχώς, πρόσθεσε, «την επόμενη Παρασκευή, θα έχουμε στη Βουλή, όπως όλα δείχνουν, μια από τις μελανότερες στιγμές του κυπριακού Ελληνισμού μετά από το 1974».

«Εναπόκειται σε όλους εμάς να αποφασίσουμε αν θέλουμε να ακολουθήσουμε την οδό της ταπείνωσης και του εξευτελισμού ή την οδό της εθνικής αξιοπρέπειας και της διεκδίκησης», είπε. Εγώ, σημείωσε, «δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία τι θα επιλέξει ο κυπριακός Ελληνισμός».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top