ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φοίβος Μαυροβουνιώτης: «Κραυγή ενάντια στην αδικία», η υποψηφιότητά του

Φοίβος Μαυροβουνιώτης: «Κραυγή ενάντια στην αδικία», η υποψηφιότητά του

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει στη δημοσιότητα την ομιλία του στο συνέδριο του συνδέσμου κατά την οποία αναφέρει ότι η υποψηφιότητά του είναι μια κραυγή ενάντια στην αδικία που εξακολουθεί να υπάρχει και αδικεί ολόκληρο το κυπριακό λαό.

«Στόχος μας είναι η ανατροπή της αδικίας που εξακολουθεί να κυριαρχεί στην κοινωνία των πολιτών, σε όλα τα μήκη και πλάτη της», αναφέρει ο κ. Μαυροβουνιώτης στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο «βιώσαμε μια οικονομική κρίση με πολύ σοβαρές συνέπειες και όμως το κοινωνικοοικονομικό κατεστημένο παρέμεινε το ίδιο, αλλά εξακολουθεί με τον πιο βάναυσο τρόπο να θρέφει με συγκάλυψη την αδικία».

Φαίνεται, προσθέτει, «πως τα συμφέροντα των τραπεζών εξακολουθούν να επιβάλλουν την θέληση τους στους πολιτικούς οι οποίοι τους υποστηρίζουν».

Η υποψηφιότητα μου, υποστηρίζει, «είναι μια κραυγή ενάντια στην αδικία που εξακολουθεί να υπάρχει και αδικεί ολόκληρο το κυπριακό λαό».

Μεταξύ πολλών άλλων, αναφέρει ότι «μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα διεκδίκησης του ύπατου αξιώματος της χώρας συνεπάγεται τη δέσμευση δικαίωσης όλων των ομάδων των παθόντων από την οικονομική κρίση».

Και δεν είμαστε, αναγνωρίζει, «οι μόνοι που υποφέρουμε, υπάρχουν και άλλες ομάδες πολιτών που αδικήθηκαν και υποφέρουν και πρέπει να δώσουμε τον πόλεμο της δικαίωσης για όλους αυτούς που υποφέρουν».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top