Τέλος εποχής για Carrefour, αρχή μια νέας με Σκλαβενίτη

Τέλος εποχής για Carrefour, αρχή μια νέας με Σκλαβενίτη

Αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα της Carrefour στην Κύπρο μετά τη συμφωνία που επήλθε μεταξύ του ομίλου «Μαρινόπουλος» με τον αντίστοιχο του «Σκλαβενίτη».

Ήδη σε πολλά από τα καταστήματα της Carrefour στο νησί μας γίνονται αλλαγές ώστε να αποκτήσουν την ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα τα καρτελάκια των γνωστών υπεραγορών να αντικατασταθούν με αυτά της μεγάλης αλυσίδας στην Ελλάδα.

Ακόμα και η ιστοσελίδα της Carrefour στην Κύπρο έχει αποσυρθεί όπως ακριβώς έγινε και με τη σελίδα των υπεραγορών στο Facebook. Ο «αργός θάνατος» της εταιρίας αλλά και η «αναγεννημένη» εικόνα τους αναμένεται να ολοκληρωθεί σύμφωνα με εκτιμήσεις πριν ακόμα και από το Πάσχα ενώ όπως πληροφορούμαστε δεν αναμένεται να γίνουν απολύσεις προσωπικού και τα καταστήματα αλλάζει απλά ονομασία και φιλοσοφία.

Να σημειωθεί ότι ο τζίρος των καταστημάτων Μαρινόπουλου (Carrefour) στην Κύπρο ανέρχεται στα 220 εκατ. ευρώ, ενώ η είσοδος της αλυσίδας του «Σκλαβενίτη» έχει θέσει υπ’ ατμόν τις υπόλοιπες υπεραγορές που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.