ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέλος εποχής για Carrefour, αρχή μια νέας με Σκλαβενίτη

Τέλος εποχής για Carrefour, αρχή μια νέας με Σκλαβενίτη

Αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα της Carrefour στην Κύπρο μετά τη συμφωνία που επήλθε μεταξύ του ομίλου «Μαρινόπουλος» με τον αντίστοιχο του «Σκλαβενίτη».

Ήδη σε πολλά από τα καταστήματα της Carrefour στο νησί μας γίνονται αλλαγές ώστε να αποκτήσουν την ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα τα καρτελάκια των γνωστών υπεραγορών να αντικατασταθούν με αυτά της μεγάλης αλυσίδας στην Ελλάδα.

Ακόμα και η ιστοσελίδα της Carrefour στην Κύπρο έχει αποσυρθεί όπως ακριβώς έγινε και με τη σελίδα των υπεραγορών στο Facebook. Ο «αργός θάνατος» της εταιρίας αλλά και η «αναγεννημένη» εικόνα τους αναμένεται να ολοκληρωθεί σύμφωνα με εκτιμήσεις πριν ακόμα και από το Πάσχα ενώ όπως πληροφορούμαστε δεν αναμένεται να γίνουν απολύσεις προσωπικού και τα καταστήματα αλλάζει απλά ονομασία και φιλοσοφία.

Να σημειωθεί ότι ο τζίρος των καταστημάτων Μαρινόπουλου (Carrefour) στην Κύπρο ανέρχεται στα 220 εκατ. ευρώ, ενώ η είσοδος της αλυσίδας του «Σκλαβενίτη» έχει θέσει υπ’ ατμόν τις υπόλοιπες υπεραγορές που δραστηριοποιούνται στο νησί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top