ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί ο νεαρός Δημήτρης: «Έκαμα τρείς μήνες στο νοσοκομείο με το σσιέρι μες την τζιηλιά μου» - Ένα δευτερόλεπτο αλλάζει για πάντα τη ζωή σου - VIDEO

Συγκινεί ο νεαρός Δημήτρης: «Έκαμα τρείς μήνες στο νοσοκομείο με το σσιέρι μες την τζιηλιά μου» - Ένα δευτερόλεπτο αλλάζει για πάντα τη ζωή σου - VIDEO

Σε μια εξομολόγηση που όλοι πρέπει να δουν προχώρησε ένας νεαρός από την Κύπρο.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο Δημήτρης Στυλιανού, εξομολογείται την ιστορία του μέσα από το διαδίκτυο για να προβληματιστούν οι νέοι και να σταματήσουν την χρήση κροτίδων το Πάσχα.

Ο Δημήτρης, υπήρξε και ο ίδιος θύμα από τις κροτίδες καθώς η έκρηξη της κροτίδας του ακρωτηρίασε το χέρι του. 

Όπως ο ίδιος εξιστορεί μέσα από βίντεο που «ανέβασε» στο διαδίκτυο, «ήμουν 3 μήνες μέσα στο νοσοκομείο με το χέρι στην κοιλιά», δείχνοντας το σημείο στο οποίο το χέρι του ήταν μέχρι να επουλωθούν οι πληγές. 

Ο Δημήτρης, στέλνει μήνυμα σε όλους όσοι ασχολούνται με το επικίνδυνο έθιμο του Πάσχα να σταματήσουν, καθώς εκτός από τους εαυτούς τους θα βασανίζουν την οικογένειά τους και τους φίλους τους. 

«Ένα δευτερόλεπτο μπορεί να καταστρέψει τη ζωή σου», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Μπορεί να δημιουργήσεις άλλου πρόβλημα, για ένα δευτερόλεπτο που εννα ακούσεις ένα μπαμ».

Ο ίδιος περιγράφει την ζωή του από τον ακρωτηριασμό του και μετά, λέγοντας πως βασανίζεται κάθε μέρα από μια λάθος απόφαση. Από ένα δευτερόλεπτο. Από ένα μπαμ.

Πολλές ήταν οι φορές που άτομα που γνώριζε του έλεγαν «πώς είσαι έτσι» και «καλά να πάθεις», ενώ ο ίδιος χαμογελαστός προσπαθεί να μεταδώσει στους άλλους το μήνυμα να μείνουν μακριά από τις κροτίδες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top