Στην Άγκυρα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ συζητά και Κυπριακό

Στην Άγκυρα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ συζητά και Κυπριακό

Στην Άγκυρα θα έχει επαφές την Πέμπτη 30/3 ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Ρεξ Τίλλερσον, όπου θα συζητήσει την επιχείρηση στη Ράκα και το μέλλον της Συρίας. Στο τραπέζι θα είναι και το Κυπριακό, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Αμερικανός Υπουργός θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Στις επαφές αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα του Φετουλάχ Γκιουλέν. Λόγω περιορισμένου χρόνου ο Ρεξ Τίλλερσον δεν θα συναντηθεί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως μεταδόθηκε. 
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE