ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Εσωτερικών:«Να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Ασυμβιβάστου

Υπ. Εσωτερικών:«Να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Ασυμβιβάστου

Να αναμένουμε την απόφαση της Επιτροπής Ασυμβιβάστου, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος σε σημερινές του δηλώσεις για την υπόθεση της καταγγελίας εις βάρος του για υπόθεση ασυμβίβαστου.

Κληθείς να σχολιάσει την αναμενόμενη απόφαση της Επιτροπής, ο κ. Χάσικος είπε πως “είναι καλύτερα να μην προτρέχουμε και να περιμένουμε να δούμε αν θα αποφασίσει σήμερα και τι απόφαση θα πάρει. Ουδείς εγγυάται ότι η Επιτροπή θα αποφασίσει σήμερα περί της ύπαρξης ή όχι σε σχέση με την καταγγελία για ασυμβίβαστο εκ μέρους του Υπουργού”. 

Σε σχόλιο πως θα μπορούσε να είχε τελειώσει αυτή η υπόθεση αν μεταβίβαζε περιουσιακά στοιχεία στα παιδιά ή στη σύζυγο του, ο κ. Χάσικος είπε πως αυτό πρέπει να το ακούσει ο κόσμος. Ο ΥΠΕΣ δεν προέβη σε περαιτέρω σχόλιο καθώς - όπως δήλωσε ο ίδιος - δεν θα ήθελε καθ` οιονδήποτε τρόπο να επέμβει στη διαδικασία εξέτασης.

Τέλος, σε ερώτηση αν αυτές οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές, ο κ. Χάσικος διευκρίνισε πως η Επιτροπή δεν είναι δικαστήριο αλλά ένα διοικητικό όργανο που θα εκδώσει μια διοικητική πράξη, η οποία μπορεί να προσβληθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top