LIFESTYLE

Επικρατεί φόβος στο Star Academy με τους Κύπριους: «Η Κύπρος είναι δύναμη μεγάλη...» VIDEO

Επικρατεί φόβος στο Star Academy με τους Κύπριους: «Η Κύπρος είναι δύναμη μεγάλη...» VIDEO

Σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν ότι οι Κύπριες θα ήταν προτεινόμενες...

Μια συζήτηση μεταξύ των δύο παικτών του Star Academy που παρακολουθούμε στην Κύπρο από το MEGAONE ήταν αρκετή για να διαφανεί η εντύπωση που έχουν για τους Κύπριους παίκτες στα reality.

O Γιάννης Μιχελής και η Φαίη Μπαζιώτη (που της πέταξε ο Καρβέλας την τσίχλα) συζητούσαν για τους προτεινόμενους και όταν η συζήτηση έφτασε στις Κύπριες είπε η ταλαντούχα 27χρονη: «Δηλαδή ποιον θα περίμενες; Τις Κύπριες ας πούμε; Είναι δύσκολο γιατί ψηφίζει και η Κύπρος. Η Κύπρος είναι δύναμη μεγάλη… Σε πολλά παιχνίδια που έχουν συμμετάσχει οι Κύπριοι, έχουν κερδίσει οι Κύπριοι…».

Διαβάστε επίσης: Επικό! Ο Καρβέλας πέταξε την τσίχλα του σε διαγωνιζόμενη – Ο εκνευρισμός του Κωστόπουλου και η επίσημη τοποθέτηση της Γκαγκάκη

Δείτε όλα όσα είπαν στο video που ακολουθεί:

 

Διαβάστε επίσης: Κάνουν και σεξ στο Star Academy εκτός από μαθήματα! Πρωταγωνίστρια η Κύπρια διαγωνιζόμενη που τους έκανε και αναπαράσταση! VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top