ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ: Οδεύει προς παραδοχή των μιζών του ο μεγαλογιατρός – Τον «βαραίνουν» 20 κατηγορίες

ΔΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ: Οδεύει προς παραδοχή των μιζών του ο μεγαλογιατρός – Τον «βαραίνουν» 20 κατηγορίες

Δεκτό από το δικαστήριο το αίτημα της κατηγορούσας Αρχής για τροποποίηση κατηγορητηρίου στην υπόθεση του Δάφνη Αριστοδήμου.

Αναβολή για τις 27 Απριλίου του 2017 πήρε η δίκη του Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, Δάφνη Αριστοδήμου, ο οποίος αντιμετωπίζει είκοσι κατηγορίες, σε σχέση με υπόθεση χρηματισμού.

Κατά τη διαδικασία της Πέμπτης 30/3, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, ενώπιον του οποίου βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση, έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορούσας Αρχής, για τροποποίηση κατηγορητηρίου της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία ήταν ορισμένη για ακρόαση προχθές, αναβλήθηκε μετά από αίτημα για τροποποίηση του κατηγορητηρίου της υπόθεσης, το οποίο υποβλήθηκε προς το δικαστήριο από την πλευρά της κατηγορούσας Αρχής.

Κατά τη σημερινή διαδικασία και αφού προηγήθηκε διαβούλευση μεταξύ εκπροσώπου της Νομικής Υπηρεσίας και των δικηγόρων υπεράσπισης, εκδηλώθηκε η πρόθεση παραδοχής εκ μέρους του κατηγορουμένου.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο η κατηγορούσα Αρχή, με την τροποποίηση του κατηγορητηρίου “υπάρχει ένδειξη παραδοχής” εκ μέρους του κατηγορουμένου, ζητώντας παράλληλα την εκ νέου αναβολή της υπόθεσης, με σκοπό την ετοιμασία του κειμένου γεγονότων.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Σάββας Αγγελίδης, εξέφρασε στο δικαστήριο την πρόθεση να προβούν σε διευθετήσεις για επιστροφή του ποσού.

Η διαδικασία για την υπόθεση του Δάφνη Αριστοδήμου ορίστηκε εκ νέου στις 27 Απριλίου, στις 09:00.

Ο Δάφνης Αριστοδήμου αντιμετωπίζει 20 κατηγορίες σε σχέση με τα αδικήματα που αφορούν δεκασμό δημόσιου λειτουργού, της δωροληψίας από δημόσιο αξιωματούχο, της απόσπασης από δημόσιο λειτουργό, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι από το κατηγορητήριο της υπόθεσης έχει αποσυρθεί η κατηγορία της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, τα αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος αφορούν την περίοδο 2008 -2011 και το ποσό που φέρεται να έλαβε είναι 3.000 ευρώ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top