ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 41χρονος Κύπριος που βρήκε φρικτό θάνατο από δάγκωμα στο λαιμό από τον σκύλου του - «Καλό παιδί ο Μάριος…»

Αυτός είναι ο 41χρονος Κύπριος που βρήκε φρικτό θάνατο από δάγκωμα στο λαιμό από τον σκύλου του - «Καλό παιδί ο Μάριος…»

Ο σκύλος που πριν λίγο καιρό τον βοήθησε να κρατηθεί στη ζωή ήταν ο πρωταγωνιστής στον φρικτό θάνατο του 41χρονου Μάριου Περιβόητου στο Wood Green του Βόρειου Λονδίνου. Αυτό αναφέρουν Βρετανικά δημοσιεύματα για την τραγωδία με θύμα ένα άτομα με αρκετά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: «Σκοτώθηκε από το σκύλο που πριν λίγο καιρό του έσωσε τη ζωή» - Tι δηλώνουν γείτονες του 41χρονου Μάριου για το φρικτό θάνατό του

Όπως αναφέρουν γείτονες στην Daily Mail ο 41χρονος Μάριος, κάτοχος δύο μάστερ ήταν ένα καλό παιδί, ενώ καλό σκυλί χαρακτηρίζουν και τον Major.

Τα τελευταία χρόνια ο Μάριος περνούσε δύσκολα καθώς ήταν εξαρτημένος από ουσίες και δεν έβρισκε από πουθενά βοήθεια. Παράλληλα βίωσε και το θάνατο του πατέρα του το 2007 ενώ και η Κύπρια μητέρα του νοσηλεύεται σε ίδρυμα με πρόβλημα υγείας, κάτι που τον έκανε να παρασυρθεί σε ένα τούνελ χωρίς επιστροφή.

Mario Perivoitos, 41, was trapped in his flat for half and was heard screaming 'get him off' by neighbours, who eventually got a crowbar so paramedics could get inside

Για να ζήσει διόρθωνε ηλεκτρονικούς υπολογιστών ανθρώπων στην γειτονιά του αναφέρει άτομο που γνώρισε τον 41χρονο Κύπριο ενώ μαρτυρίες από τη γειτονιά αναφέρουν ότι ο Μάριος έδειχνε πολύ μοναχικός και στο σπίτι του ακούγονταν συχνά φωνές από καυγάδες.

Mr Perivoitos was a heroin and crystal meth addict and had been taking part in a documentary about addiction and anti-social behaviour, according to neighbours

Παρουσιάζουν παράλληλα και δύο φωτογραφίες του 41χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του δύο ώρες μετά που μεταφέρθηκε γεμάτος αίματα στο Νοσοκομείο.

Σχετικό άρθρο: 41χρονος Κύπριος νεκρός στην Αγγλία – Τον κατασπάραξε ο σκύλος του – Φώναζε τρομοκρατημένος για βοήθεια

Pictured, medics fight to save the life of a man named locally as Mario Perivoitos

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top