Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 16:45 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στο ύψος της Χοιροκοιτίας πέντε αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους ευτυχώς χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Από το ατύχημα έκλεισε για περίπου  20 λεπτά η δεξιά λωρίδα του δρόμου με μέλη της Αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο να βοηθούν στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η βροχόπτωση που ξεκίνησε γύρω στις 16:00 ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE