Ένα πράσινο καράβι έτοιμο να βουλιάξει!

Ένα πράσινο καράβι έτοιμο να βουλιάξει!

Κατρακύλησε ξανά στην 5η θέση η Ομόνοια, μετά το νέο ανεπιτυχής αποτέλεσμα της Κυριακής 2/4.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου της Ομόνοιας μετά την ανακοίνωση του Πάμπου Χριστοδούλου, ως νέο αφεντικό της ομάδας, δεν κράτησε για πολύ, αφού η νέα αποτυχία στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Απόλλωνα , επανέφερε την μουρμούρα στις τάξεις των πρασίνων.

Η Ομόνοια, έπεσε και πάλι στην 5η θέση της βαθμολογίας, αφού η ΑΕΛ μετά την νίκη της επί της Ανόρθωσης, την προσπέρασε.

Το ερώτημα είναι κατά πόσων οι πράσινοι θα προλάβουν το «τρένο» ή αν θα βρεθούν μετά από πολλά χρόνια εκτός Ευρώπης.

Αν συμβεί πάντως το δεύτερο, καταλαμβάνετε ότι τα προβλήματα της ομάδας, ειδικά τα οικονομικά, θα γιγαντωθούν και τότε το βουνό που θα έχουν να ανεβούν όλοι στο πράσινο οικοδόμημα, θα είναι τεράστιο. 

Π.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE