LIFESTYLE

Survivor: Αυτή είναι η νέα πληροφορία που θα ξενερώσει πολλούς

Survivor: Αυτή είναι η νέα πληροφορία που θα ξενερώσει πολλούς

Πηγές μέσα από την παραγωγή του Survivor αναφέρουν ότι έγινε ο κακός χαμός με αφορμή το επεισόδιο που θα δείτε την Κυριακή 2/4 στους δέκτες σας.

Παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν ξέσπασε το crisis managment με το σοβαρό ατύχημα στην ομάδα των «Μαχητών» που είχε ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση τους και ουσιαστικά την έξοδο από το παιχνίδι, του Μάριου και της Ειρήνης, πάρθηκε μία πολύ σοβαρή απόφαση! 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι φωνές που ακούστηκαν στο παλαιό Φάληρο έφτασαν μέχρι και τον Άγιο Δομίνικο.

Η απόφαση ήταν μετά από πρόταση του ΣΚΑΙ, 2 από τους παίκτες των «Διασήμων» με ψηφοφορία από την ίδια τους την ομάδα να περάσουν στα στρατόπεδα των «Μαχητών». Αυτό ουσιαστικά είπε η Μαραγκουδάκη, στην εκπομπή του Οικονόμου και Λυριτζή.

Έτσι πίστευαν στο κανάλι, ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει ένα σοβαρό ενδιαφέρον για τους φανατικούς του Survivor. Έλα όμως, που οι Τούρκοι, που έχουν και τα δικαιώματα, είχαν άλλη άποψη! Σύμφωνα με πηγές του Youweekly.gr, Τούρκοι και Ισπανοί υποστήριξαν ότι το παιχνίδι δεν πρέπει να αλλοιωθεί. Με την αλλαγή των ομάδων, αλλά θα πρέπει να δοθεί βάρος στο ριάλιτι κομμάτι του παιχνιδιού με επικέντρωση στα προσωπικά και στις στιγμές και των «Μαχητών» και των «Διασήμων».

Αποτέλεσμα ήταν να μην γίνει καμία ουσιαστική αλλαγή, αυτό άλλωστε σας το είχαμε αποκαλύψει από την Παρασκευή και το αποτέλεσμα στο τελικό μοντάζ του παιχνιδιού να είναι κακό. Μάλιστα είναι τόσο κακό που δύο φορές γύρισαν την εκπομπή πίσω για περισσότερη επεξεργασία και μοντάζ… Αφαιρέθηκαν ολόκληρα κομμάτια με ατελείωτους μονολόγους του Πάνου από τους «Μαχητές» που για τους υπεύθυνους παραγωγής του Survivor είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχει ενδιαφέρον…

Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως το σημερινό επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε όλοι στις οθόνες μας, δεν θα έχει καμία σχέση με το Survivor που ξέραμε και αγαπήσαμε!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top