ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρανάλωμα του πυρός δυο κυβερνητικές αποθήκες - Άρχισε τις έρευνες για τα αίτια Πυροσβεστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παρανάλωμα του πυρός δυο κυβερνητικές αποθήκες - Άρχισε τις έρευνες για τα αίτια Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Κυριακής 02/04.

Σύμφωνα με το δελτίου τύπου της Πυροσβεστικής, η ώρα 17.52 το απόγευμα της Κυριακής 02/04  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε 2 γραφεία αποθήκες στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Ακρόπολη, παρά την Σχολή Τυφλών , τα οποία είναι ιδιοκτησίας του Υπουργείου Εργασίας.

Το ένα ανήκει στον Παγκύπριο σύνδεσμο καθοδηγητών εργασίας για την επαγγελματική αποκατάσταση και στήριξη ατόμων με αναπηρίες και το άλλο στο Κυβερνητικό τυπογραφείο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Ταντή» με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.15.

 Υπάρχουν και στα δύο εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 5 αυλοί νερού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν τη Δευτέρα 03/04.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE