ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΑΪΝΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην Κυπριακή αγορά θα διοχέτευε τις συσκευασίες ο 21χρονος – Τεράστια η χρηματική αξία των ναρκωτικών

ΚΟΚΑΪΝΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην Κυπριακή αγορά θα διοχέτευε τις συσκευασίες ο 21χρονος – Τεράστια η χρηματική αξία των ναρκωτικών

Νέες πληροφορίες, σχετικά με τις 75 συσκευασίες που μετέφερε στο σώμα του ο 21χρονος από την Βενεζουέλα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 21χρονος, μετέφερε 75 συσκευασίας με κοκαΐνη, τις οποίες αφόδευσε, συνολικού βάρους 940γρ., συνολικής αξίας περίπου 60 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος, θα παρέμενε στην Κύπρο μέχρι να αφοδεύσει ολόκληρη την ποσότητα που κουβαλούσε μέσα του, αφού σκοπός ήταν να την διοχετεύσει στην Κυπριακή αγορά.

Θυμίζουμε ότι, ο 21χρονος, θα βρεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας, για να εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησης, εναντίον του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην τουαλέτα 20χρονος που κατάπιε τα σακουλάκια κοκαΐνης – Περιμένουν να τα αποβάλει οι Αστυνομικοί

ΛΑΡΝΑΚΑ: 75 συσκευασίες με κοκαΐνη απέβαλε από το σώμα του ο 21χρονος – Αναζητούνται οι παραλήπτες

Ενώπιον Δικαστηρίου ο νεαρός που έφτασε στην Κύπρο με 75 συσκευασίες με κοκαϊνη

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top