ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Καταδικάστηκε σε 12 μήνες και θα κάνει Πάσχα στο σπίτι της – Γελούσε πριν τη διαδικασία

Φονικό Αγ. Νάπας: Καταδικάστηκε σε 12 μήνες και θα κάνει Πάσχα στο σπίτι της – Γελούσε πριν τη διαδικασία

Σε 12 μήνες φυλάκιση κατάδικάστηκε η Σοφία Γρηγορίου, κατηγορούμενη για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας που σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου του 2016.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Από τη στιγμή που η 28χρονη ήταν υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές από τις 18 Ιουλίου του 2016, σημαίνει ότι στις 18 του τρέχοντος Απριλίου θα αφεθεί ελεύθερη! Βέβαια, ο όρος «θα κάνει Πάσχα στο σπίτι της» χρησιμοποιείται ποιητική αδεία, καθώς η Γρηγορίου εισέρχεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Θυμίζουμε ότι ένα ημερολογιακό έτος αντιστοιχεί με 9 μήνες στο σωφρονιστικό μας ίδρυμα. Με απλά λόγια, ένας που καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκισης, εκτίει την ποινή του σε εννέα μήνες.

Αιτιολογώντας την ποινή του το Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου, ανέφερε πως η εμπλοκή της Σοφίας Γρηγορίου στην υπόθεση ήταν πιο ενεργή απ΄ αυτή της Σώτιας Νεοφύτου.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση στο δικαστήριο ήταν η διάθεση της Γρηγορίου, η οποία πριν την έναρξη της διαδικασίας έδειχνε φανερά ευδιάθετη. Μιλούσε με τον δικηγόρο της και γελούσε. Ήταν πλημμυρισμένη συναισθήματα, σε αντίθεση με προηγούμενες δικάσιμους που έδειχνε να πάσχει από κατάθλιψη.

Θύματα της δολοφονικής επίθεσης τη;ς 23ης Ιουνίου του 2016 ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη Χατζηευθυμίου και ο Jani Vogli, ένας εκ των δραστών.

Κατηγορούμενοι πλέον είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης» 39 χρόνων και Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων.
Αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικό Αγ. Νάπας: Ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια για την Σοφία Γρηγορίου – «Λειτούργησε υπό το καθεστώς του φόβου» είπε ο δικηγόρος της

Φονικό Αγ.Νάπας: «Τέλειωνε, τάραξε το αυτοκίνητο σου να φύγουν να παν να τον φάνε»

Φονικό Αγ. Νάπας: Δεν επιστρέφει στις Κεντρικές Φυλακές η Σοφία Γρηγορίου – Επίσημη ενημέρωση από Γενικό Εισαγγελέα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top