ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νικόλας μετέτρεψε το κέντρο μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος σε προεκλογικό επιτελείο

Ο Νικόλας μετέτρεψε το κέντρο μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος σε προεκλογικό επιτελείο

Ραγισμένο είναι το γυαλί στον ενδιάμεσο χώρο με την προσπάθεια να εξευρεθεί κοινός υποψήφιος και για τα πέντε κόμματα να θεωρείται για πολλούς τελειωμένη ιστορία.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Κύκλοι που ευνοούν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, ασκούν έντονη κριτική στον Γιώργο Λιλλήκα και τους χειρισμούς του, με το παιγνίδι επίρριψης ευθυνών στον ενδιάμεσο να έχει αρχίσει για τα καλά.  

«Η εξαγγελία υποψηφιότητας πριν διαβουλευθεί με τα υπόλοιπα κόμματα σε συνδυασμό με το έντονο φλερτ που επιχειρεί εδώ και μήνες με το ΑΚΕΛ δυναμίτισαν το κλίμα, αλλά και γκρέμισαν τις όποιες γέφυρες επικοινωνίας», μας σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, πηγές από το περιβάλλον του κ. Λιλλήκα ανταποδίδουν τα «φίλια» πυρά τονίζοντας ότι , «ο Νικόλας Παπαδόπουλος είχε αποφασίσει προ πολλού να επιβάλει την δική του υποψηφιότητα στα υπόλοιπα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εδώ και μήνες ο ίδιος έχει μετατρέψει το "κέντρο μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος” σε προεκλογικό επιτελείο».

Την ίδια ώρα το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ και η Αλληλεγγύη βρίσκονται σε διαδικασία έκδοσης κοινής πολιτικής διακήρυξης που στην ουσία  θα αποτελέσει άλλον ένα μοχλό πίεσης στα υπόλοιπα κόμματα για να ακολουθήσουν την δική τους υποψηφιότητα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιλλήκας  εβρισκόμενος μπροστά στο ορατό ενδεχόμενο να απομονωθεί πολιτικά εναποθέτει όλες του τις ελπίδες στο ΑΚΕΛ το οποίο διπλωματικά δεν ξεκαθαρίζει ακόμη τι πρόκειται να πράξει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top