ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Ερντογάν θα κάνει δώρο την Κύπρο στην Ελλάδα»

«Ο Ερντογάν θα κάνει δώρο την Κύπρο στην Ελλάδα»

Ο Ερντογάν θα κάνει δώρο την Κύπρο στην Ελλάδα, σύμφωνα με βουλευτή ΜΗΡ

Την επόμενη χρονιά γίνεται λόγος η Τουρκία με τις συνεχείς υποχωρήσεις της να κάνει δώρο την Κύπρο στην Ελλάδα, δήλωσε ο βουλευτής του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ουμίτ Οζντάγ ο οποίος έχει διαγραφεί από το κόμμα επειδή στο δημοψήφισμα στηρίζει ‘Όχι”.

Ο Τούρκος βουλευτής είπε ότι «την περίοδο που ακολουθεί θα αρχίσει συζήτηση για αλλαγή του ονόματος της Τουρκικής Δημοκρατίας σε Ομοσπονδιακή Ανατολική Δημοκρατία».

Και πρόσθεσε πως: «Την επόμενη χρονιά θα γίνει λόγος με τις υποχωρήσεις στην διαδικασία του Κυπριακού να δοθεί δώρο η Κύπρος στην Ελλάδα. Οι Ε/Κ συνεχίζουν να εκφράζουν τις απαιτήσεις τους γι΄ αυτό. Η πρώτη τους απαίτηση είναι να αποχωρήσει ο τουρκικός στρατός από το νησί. Στην διαδικασία των επόμενων ημερών, πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν θα πει ναι στο να θαφτεί στην ιστορία η ‘τδβκ’».

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top