LIFESTYLE

Αποχώρηση «βόμβα» από το Κυπριακό συγκρότημα «Minus One»! Φεύγουν δύο μέλη - To ανακοίνωσαν οι ίδιοι

Αποχώρηση «βόμβα» από το Κυπριακό συγκρότημα «Minus One»! Φεύγουν δύο μέλη - To ανακοίνωσαν οι ίδιοι

Οι MINUS ONE είναι ένα δημοφιλές κυπριακό συγκρότημα με πλούσιο ρεπερτόριο που επεκτείνεται από την ποπ στην κλασσική ροκ μουσική και αποτελείται από τους Φρανσουά Μικελέτο - τραγούδι, Αντώνη Λοϊζίδη -μπάσο, Κρις Ιωαννίδη - ντραμς, Κωνσταντίνο Αμερικάνο - κιθάρα και Χάρη Πάρη - κιθάρα.

Έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί και δημοφιλείς στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στην Eurovision το 2016, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνιση τους.

Φαίνεται όμως πως κάποια από τα μέλη αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να πουν «αντίο» και να αποχωρήσουν. Η ανακοίνωση «βόμβα» έγινε από τη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook και στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι και φανς, με λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Francois και ο μπασίστας Αντώνης αποφάσισαν για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσουν από το συγκρότημα.

Οι καρδιές μας είναι μαζί τους. Ήταν δύο εξαιρετικοί συνεργάτες σε ένα ταξίδι που διήρκησε 7 χρόνια….Χωρίζουμε σαν φίλοι και συνάδελφοι, ενώ θα συνεχίζουν να βρίσκονται μαζί μας μέχρι το τέλος Μαΐου…»

Image result for minus one eurovision

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top