ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκόνη με μεμονωμένες βροχές το κοκτέιλ του καιρού – Διαβάστε αναλυτικά

Σκόνη με μεμονωμένες βροχές το κοκτέιλ του καιρού – Διαβάστε αναλυτικά

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Tην Πέμπτη 06/04 , ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα αυξημένες, μέσες κυρίως, νεφώσεις που θα παρατηρούνται είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε 06/04, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αραιή σκόνη, η οποία αναμένεται σταδιακά να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια αλλά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα νοτιοανατολικά.

Το Σάββατο, αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένη βροχή.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν λίγες τοπικές βροχές. Ωστόσο, σταδιακά μέχρι το μεσημέρι ο καιρός αναμένεται να καταστεί κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top