ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου – «Καμία ανοχή στις καθυστερήσεις των έργων»

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου – «Καμία ανοχή στις καθυστερήσεις των έργων»

Ο Δήμαρχος Πάφου και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου έστειλαν την Τετάρτη 05/04 το ξεκάθαρο μήνυμα στο πλαίσιο χθεσινής σύσκεψης στην παρουσία και των εργολάβων και των επιβλεπόντων μηχανικών ότι δεν θα ανεχθούν όχι μόνο τα έργα να καθυστερούν αλλά να καλούνται οι εργολάβοι να πληρώσουν κιόλας για αυτές τις καθυστερήσεις.

Το δημοτικό συμβούλιο Πάφου διατύπωσε επίσης την θέση ότι η εποχή που οι εργολάβοι είχαν μόνο ωφελήματα και καμία υποχρέωση έχει τελειώσει .  

Οι αυστηρές συστάσεις  έγιναν χθες στο πλαίσιο της σύσκεψης προς όλους τους εργολάβους που εκτελούν έργα στην δημαρχούμενη περιοχή Πάφου στην περιοχή του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης.

Αντικείμενο της σύσκεψης του  δημοτικού συμβουλίου στην παρουσία των εργολάβων και των επιβλεπόντων μηχανικών ήταν η αξιολόγηση της πορείας  των έργων αλλά και να καταγραφούν  τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται λίγες εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση των περισσοτέρων έργων.

Όπως αναφέρθηκε στην σύσκεψη ήδη  μεγάλο τμήμα του έργου του εμπορικού κέντρου και της πλατείας Κέννεντυ καθώς και των αναπλάσεων των κατοικιών γύρω από το Δημοτικό μέγαρο έχει  ολοκληρωθεί με  καθυστέρηση τεσσάρων μηνών .

Υπάρχουν πάντως έργα που θα ολοκληρωθούν με ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση όπως το έργο στην συνοικία του Μουττάλου, το Αττικό και το Μαρκίδειο θέατρο , ενώ σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και στο έργο της ανάπλασης του Χανιού του Ιμπραήμ.

Στην σύσκεψη αναφέρθηκε πως υπάρχουν ξεκάθαρες ρήτρες στα συμβόλαια  και τα έργα θα πρέπει να είναι άρτια από πλευράς ποιότητας ενώ αν οι καθυστερήσεις βαραίνουν τους εργολάβους θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πληρώσουν και τις καθυστερήσεις αυτές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top