ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνει τα κόμματα για την γνωμάτευση του Γ.Ε ο Συλλούρης – Στην Βουλή η τελική απόφαση για τους σχολικούς εορτασμούς

Ενημερώνει τα κόμματα για την γνωμάτευση του Γ.Ε ο Συλλούρης – Στην Βουλή η τελική απόφαση για τους σχολικούς εορτασμούς

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης ενημερώνει την Πέμπτη 06/04 τα Κόμματα για το περιεχόμενο της γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα για τη συνταγματικότητα της πρότασης νόμου του ΔΗΣΥ για τους σχολικούς εορτασμούς.

Η ενημέρωση θα γίνει στη θεσμοθετημένη σύσκεψη των αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων με τον Πρόεδρο της Βουλής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 06/04.

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη 05/04 στο ΚΥΠΕ, ο κ. Συλλούρης ανέφερε ότι θα έχει στα χέρια του τη γνωμάτευση σήμερα, ωστόσο δεν θα τη δώσει στη δημοσιότητα προτού ενημερωθούν τα κόμματα για το περιεχόμενο της.

Ο κ. Συλλούρης ξεκαθάρισε, επίσης, ότι η πρόταση  νόμου του ΔΗΣΥ θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη συνεδρία της Ολομέλειας του Σώματος την Παρασκευή ανεξαρτήτως, όπως είπε,  εάν η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα  είναι θετική, αρνητική ή άλλως πως.

Όπως είπε, η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα θα είναι μέρος της όλης συζήτησης που θα διεξαχθεί  στην Ολομέλεια όπως επίσης και η εισήγηση που τυχόν υποβληθεί από κάποιο κόμμα  για αναβολή της συζήτησης της εν λόγω πρότασης νόμου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top