ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαδόπουλους: «Υποκύπτουμε στις απειλές της Άγκυρας»

Ν. Παπαδόπουλους: «Υποκύπτουμε στις απειλές της  Άγκυρας»

Την εκτίμηση ότι οι συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού «επαναρχίζουν με προϋπόθεση τον εξευτελισμό και την ταπείνωση του κυπριακού Ελληνισμού» διατύπωσε την Πέμπτη 06/04 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης στην οδό Λήδρας, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 42η Πορεία Χριστοδούλας και κληθείς να σχολιάσει την επανέναρξη των συνομιλιών ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι «με την πράξη και ενέργεια των βουλευτών του ΔΗΣΥ αλλά και του ΑΚΕΛ την Παρασκευή στη Βουλή, δηλαδή να υποκύψουν στους εκβιασμούς και στις απειλές της Άγκυρας, στέλνουμε ένα παντελώς λανθασμένο μήνυμα προς την Τουρκία, ότι είμαστε επιρρεπείς σε εκβιασμούς, σε απειλές και σε πιέσεις».

«Εμείς πολύ φοβούμαστε ότι με αυτή τη ψηφοφορία και με την έγκριση του `νόμου Ακιντζί` προσκαλούμε για περαιτέρω επιθετικότητα, περαιτέρω επεκτατισμό και πάρα πολύ σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της λανθασμένης ενέργειας» πρόσθεσε.

«Μακάρι να βγούμε λανθασμένοι αλλά φοβούμαστε ότι ο επόμενος τομέας που θα αντιμετωπίσουμε απειλές και πιέσεις θα είναι ο τομέας της ενέργειας και του φυσικού αερίου» ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top