Ν. Παπαδόπουλους: «Υποκύπτουμε στις απειλές της Άγκυρας»

Ν. Παπαδόπουλους: «Υποκύπτουμε στις απειλές της  Άγκυρας»

Την εκτίμηση ότι οι συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού «επαναρχίζουν με προϋπόθεση τον εξευτελισμό και την ταπείνωση του κυπριακού Ελληνισμού» διατύπωσε την Πέμπτη 06/04 ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης στην οδό Λήδρας, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 42η Πορεία Χριστοδούλας και κληθείς να σχολιάσει την επανέναρξη των συνομιλιών ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι «με την πράξη και ενέργεια των βουλευτών του ΔΗΣΥ αλλά και του ΑΚΕΛ την Παρασκευή στη Βουλή, δηλαδή να υποκύψουν στους εκβιασμούς και στις απειλές της Άγκυρας, στέλνουμε ένα παντελώς λανθασμένο μήνυμα προς την Τουρκία, ότι είμαστε επιρρεπείς σε εκβιασμούς, σε απειλές και σε πιέσεις».

«Εμείς πολύ φοβούμαστε ότι με αυτή τη ψηφοφορία και με την έγκριση του `νόμου Ακιντζί` προσκαλούμε για περαιτέρω επιθετικότητα, περαιτέρω επεκτατισμό και πάρα πολύ σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της λανθασμένης ενέργειας» πρόσθεσε.

«Μακάρι να βγούμε λανθασμένοι αλλά φοβούμαστε ότι ο επόμενος τομέας που θα αντιμετωπίσουμε απειλές και πιέσεις θα είναι ο τομέας της ενέργειας και του φυσικού αερίου» ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.