ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική προσγείωση πτήσης από Κύπρο – Έκαναν κύκλους για 30 λεπτά - «Νόμιζα πως δεν θα ξαναδώ το έδαφος ξανά»

Δραματική προσγείωση πτήσης από Κύπρο – Έκαναν κύκλους για 30 λεπτά - «Νόμιζα πως δεν θα ξαναδώ το έδαφος ξανά»

Τις στιγμές φόβου που έζησαν κατά την διάρκεια πτήσης από Λάρνακα προς Αγγλία περιγράφουν επιβάτες.

Δραματικές στιγμές έζησαν επιβάτες πτήσης από το αεροδρόμιο της Λάρνακα προς την Αγγλία, όταν 90 λεπτά πριν την προσγείωση, πιλότος του αεροσκάφους τους ανακοίνωσε πως παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα.

Όπως αναφέρει επιβάτης στην βρετανική ιστοσελίδα «ΤheΤelegraphΑndargus», «μυριζόμασταν κάτι σαν απορρυπαντικό ή αντισηπτικό. Ήταν μια μυρωδιά σας υγρό φρένων. Ο καπετάνιος και το προσωπικό ήταν εξαιρετική και μας καθησύχαζαν. Μας είπαν να μην φοβηθούμε αν δούμε φώτα από πυροσβεστικά και ασθενοφόρα στο έδαφος. Ήταν μόνο για προληπτικούς λόγους και μας είπαν να ξαναδιαβάσουμε τις κάρτες μπροστά μας για παν ενδεχόμενο». 

Σύμφωνα με τον επιβάτη της πτήσης, «δεν υπήρχε πανικός, όλοι καθόμασταν ήσυχοι». Για 30 λεπτά, αναφέρει, έκαναν κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο αλλά η προσγείωση ήταν πολύ ομαλή. Όπως ανέφερε χαριτολογώντας «θα ήθελα να αγοράσω μια μπύρα στον καπετάνιο».

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα, επιβάτης από την Ουαλία, «για κάποιες στιγμές πίστεψα πως δεν θα ξανάβλεπα το έδαφος ξανά. Νιώθαμε τις δονήσεις στο αεροσκάφος. Ο πιλότος έκανε εξαιρετική δουλειά, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό. Όταν προσγειωθήκαμε ήμασταν όλοι ανακουφισμένοι. Στο έδαφος μας περίμεναν εργάτες με νερό και αναψυκτικά για όσου το χρειάζονταν».

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα, με την πτήση να προσγειώνεται ομαλά στο έδαφος. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top