Κουβαλούσε 5 κιλά κάνναβη ο 31χρονος Λευκωσιάτης – Έκανε το λάθος και άνοιξε την πόρτα

Κουβαλούσε 5 κιλά κάνναβη ο 31χρονος Λευκωσιάτης – Έκανε το λάθος και άνοιξε την πόρτα

Στην σύλληψη ενός 31χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ αφού τον εντόπισε «φορτωμένο» με κάνναβη

Τη Δευτέρα 10/4 απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 31χρονου που βρίσκεται στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στην κατοχή του 31χρονου πέντε κιλά κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας πάνω στην οποία υπήρχε ποσότητα κάνναβης. 

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE