ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση της βουλευτού του ΔΗΣΥ Ελένης Σταύρου στο ερώτημα αν ο Γεωργίου της έκανε την επίθεση - VIDEO

Η απάντηση της βουλευτού του ΔΗΣΥ Ελένης Σταύρου στο ερώτημα αν ο Γεωργίου της έκανε την επίθεση - VIDEO

Δεν διαψεύδει η βουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Σταύρου το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThemaOnline για τις πιέσεις και απειλές που δέχθηκε από τον συνάδελφο και αντιπρόεδρο του κόμματός της Γιώργο Γεωργίου.

Ούσα προσκεκλημένη στην ενημερωτική εκπομπή του MEGAONE «Ενημέρωση Τώρα», ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο Πέρσα Σιάσου για το επίμαχο επεισόδιο που δημοσιοποίησε το ThemaOnline (10/04). Μάλιστα, η τελευταία υπέβαλε συγκεκριμένο ερώτημα κατά πόσον ο πρωταγωνιστής της πίεσης που της ασκήθηκε ήταν ο Γιώργος Γεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Γεωργίου του ΔΗΣΥ επιτέθηκε και απείλησε την Σταύρου – «Πρόσεξε πολλά καλά τζιαί θα σε πετάξουμε που το κόμμα!» - VIDEO&ΦΩΤΟ

Η κα Σταύρου απέφυγε να απαντήσει άμεσα, έλεγε όμως ότι τα όσα συνέβηκαν είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν διέψευσε όταν η Σιάσου έκανε αναφορά στο όνομα του κ. Γεωργίου.

Κατά τ΄ άλλα, η βουλευτής του ΔΗΣΥ υπεραμύνθηκε της απόφασής της να μην ψηφίσει σχετικά στην πρόταση του κόμματός της για το Ενωτικό Δημοψήφισμα. Είπε ακόμη πως ένας βουλευτής δεν πρέπει πάντα να να ακολουθεί τυφλά την γραμμή του κόμματός του.

«Όπως οι πολίτες ζητούν οριζόντια ψηφοφορία, έτσι και οι βουλευτές πρέπει να ζητούν... οριζόντια ελευθερία εντός της Βουλής. Η πατρίδα και το Εθνικό καθήκον όπως το αισθάνεται ο καθένας, υπερέχει των κομμάτων και της κομματικής πειθαρχίας» ήταν κάποιες από τις χαρακτηριστικές της αναφορές.

Δείτε το VIDEO:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top