Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Στο τραπέζι των συνομιλιών για επίλυση του κυπριακού επέστρεψαν την Μεγάλη Τρίτης 11/04, ύστερα από δύο μήνες διακοπής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί. Την εξέλιξη σχολίασε στο twiter o Ειντε.

Οι συνομιλίες στο Κυπριακό επανήρχησαν ύστερα από 54 μέρες. Αναστασιάδης και Ακιντζί συναντήθηκαν σήμερα και αύριο οι διαπραγματευτές, ώρα για να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Εσπεν Μπαρθ Εϊντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE