Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Στο τραπέζι των συνομιλιών για επίλυση του κυπριακού επέστρεψαν την Μεγάλη Τρίτης 11/04, ύστερα από δύο μήνες διακοπής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί. Την εξέλιξη σχολίασε στο twiter o Ειντε.

Οι συνομιλίες στο Κυπριακό επανήρχησαν ύστερα από 54 μέρες. Αναστασιάδης και Ακιντζί συναντήθηκαν σήμερα και αύριο οι διαπραγματευτές, ώρα για να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Εσπεν Μπαρθ Εϊντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE