Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Στο τραπέζι των συνομιλιών για επίλυση του κυπριακού επέστρεψαν την Μεγάλη Τρίτης 11/04, ύστερα από δύο μήνες διακοπής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί. Την εξέλιξη σχολίασε στο twiter o Ειντε.

Οι συνομιλίες στο Κυπριακό επανήρχησαν ύστερα από 54 μέρες. Αναστασιάδης και Ακιντζί συναντήθηκαν σήμερα και αύριο οι διαπραγματευτές, ώρα για να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Εσπεν Μπαρθ Εϊντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Σε εβδομαδιαίες συναντήσεις, και συχνότερα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμάν, κατά τη σημερινή τους συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE