Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Στο τραπέζι των συνομιλιών για επίλυση του κυπριακού επέστρεψαν την Μεγάλη Τρίτης 11/04, ύστερα από δύο μήνες διακοπής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί. Την εξέλιξη σχολίασε στο twiter o Ειντε.

Οι συνομιλίες στο Κυπριακό επανήρχησαν ύστερα από 54 μέρες. Αναστασιάδης και Ακιντζί συναντήθηκαν σήμερα και αύριο οι διαπραγματευτές, ώρα για να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Εσπεν Μπαρθ Εϊντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE