Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Έιντε: «Είναι η ώρα να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα»

Στο τραπέζι των συνομιλιών για επίλυση του κυπριακού επέστρεψαν την Μεγάλη Τρίτης 11/04, ύστερα από δύο μήνες διακοπής, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί. Την εξέλιξη σχολίασε στο twiter o Ειντε.

Οι συνομιλίες στο Κυπριακό επανήρχησαν ύστερα από 54 μέρες. Αναστασιάδης και Ακιντζί συναντήθηκαν σήμερα και αύριο οι διαπραγματευτές, ώρα για να επιδειχθεί ηγετική ικανότητα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Εσπεν Μπαρθ Εϊντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.