ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικά έξω από εκκλησία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικά έξω από εκκλησία

Νεαρά άτομα έπαιζαν με τις κροτίδες και έβαζαν φωτιά, γι’ αυτό η αστυνομία βρέθηκε στην σκηνή.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία, η Αστυνομία βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στον Ύψωνα, όπου νεαρά πρόσωπα έβαζαν φωτιές και έριχναν κροτίδες.

Η Αστυνομία βρέθηκε στην σκηνή με δύο περιπολικά ώστε να επαναφέρει την τάξη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα νεαρά άτομα όπου βρίσκονταν στην περιοχή, άρχισαν να πετροβολούν τα δύο περιπολικά, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE