ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανάγκασαν παραπληγική να φύγει από το νοσοκομείο γιατί δεν την βοηθούσαν να πάει τουαλέτα!

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανάγκασαν παραπληγική να φύγει από το νοσοκομείο γιατί δεν την βοηθούσαν να πάει τουαλέτα!

Για ακόμα μία φορά ο Δημήτρης Λαμπριανίδης κάνει παράπονα για την ανευθυνότητα που υπάρχει απέναντι σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν παραπληγική γυναίκα έφυγε από το νοσοκομείο γιατί δεν είχε βοήθεια από τους νοσοκόμους για να πάει στην τουαλέτα.

Της Χρύσως Καλούδη

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, κάνει παράπονο για την συμπεριφορά των νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Λεμεσού, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ανάγκασαν παραπληγική γυναίκα να φύγει επειδή όπως ισχυρίζεται δεν μπορούσαν να την βοηθήσουν να πάει στο αποχωρητήριο.

«Αναζητείται υπευθυνότητα», σημειώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Με την ανάρτησή του στο Facebook, επιρρίπτει ευθύνες σε αρμόδια πρόσωπα που ευθύνονται για την καθυστέρηση της εφαρμογής Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓΕΣΥ).

Συγκεκριμένα, τονίζει ο κ .Λαμπριανίδης: «Παραπληγική γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από το ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου Λεμεσού με σπασμένο πόδι στο γύψο, επειδή οι νοσηλευτές δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν στο αποχωρητήριο. Δυστυχώς χωρίς να μπορεί σήμερα να γίνει εισαγωγή στη Πτέρυγα Παραπληγικών του Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού δεν υπάρχει Ιατρός να εφημερεύει (μόνο δύο Ιατροί στελεχώνουν το κέντρο). Και το ΓΕΣΥ να καθυστερεί για τα συμφέροντα όλων εκτός των ασθενών. Αναζητείται υπευθυνότητα!».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top