Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Περεταίρω άνοδος της θερμοκρασίας στα τέλη της εβδομάδας

ΚΑΙΡΟΣ: Περεταίρω άνοδος της θερμοκρασίας στα τέλη της εβδομάδας

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το βράδυ της Δευτέρας 24/4 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 25/4 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη 26/4 και την Πέμπτη 27/4 θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΟΙΚ: «Τα όποια επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας πρέπει να είναι στοχευμένα»

Στο κελί μέχρι τη δίκη οι πέντε ύποπτοι για τον βιασμό της τουρίστριας στην Αγία Νάπα

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών έξω από σχολείο στη Λευκωσία - Πληροφορία ότι έβλεπε εκπαιδευτικός - Τι απαντά το Υπ.Παιδείας - Bίντεο

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω... ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»

Αρχές Οκτωβρίου η σύσκεψη στο Προεδρικό για πυρκαγιές και πλημμύρες

Εξήγγειλαν απεργιακές κινητοποιήσεις οι συντεχνίες στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ - Ο λόγος



ΕΡΤ: Το Κυπριακό στο επίκεντρο της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΓΣ του ΟΗΕ

ΕΡΤ: Το Κυπριακό στο επίκεντρο της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΓΣ του ΟΗΕ

Το Κυπριακό θα κυριαρχεί στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ απόψε στις 00:45 (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top