LIFESTYLE

Αυτό μας προβλημάτισε! Παίκτρια του Survivor καταβρόχθισε από μυρμήγκια μέχρι σκαθάρια! VIDEO

Αυτό μας προβλημάτισε! Παίκτρια του Survivor καταβρόχθισε από μυρμήγκια μέχρι σκαθάρια! VIDEO

Βλέπεις μια ξανθιά καλλίγραμμη γυναίκα και δεν πάει ο νους σου στο τι είναι ικανή να κάνει...

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και ένα απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό, όπου η παίκτρια που συμμετείχε στο πρώτο survivor που είχε προβληθεί στο Mega, μίλησε για τις συνθήκες που βίωσε τότε!

Μεταξύ άλλων είπε: «Το ορμονολογικό αποσυντονίζεται εντελώς και για να μπεις στην κανονική ροή του κύκλου σου θέλει θεραπείες. Εγώ έπαιρνα θεραπευτική αγωγή τουλάχιστον 2 χρόνια. Ήμασταν θεονήστικοι, δεν είχαμε ρούχα, ήταν όλα βρεγμένα, είχαμε μια αλλαξιά, δεν είχαμε ούτε σλιπάκι να φορέσουμε. Έπρεπε να μπαίνουμε στη θάλασσα το βράδυ με τα σκάφη, με κύματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ευαγγελία δερμετζόγλου 2003

Τραγικές καταστάσεις τις οποίες κάποια στιγμή που έβλεπα ότι παραπαίω και οι συμπαίκτες μου είναι τελειωμένοι αλλά δεν μιλάει κανείς, πήρα πάλι πρωτοβουλία και είπα: «"ώπα ρε παιδιά, συμφωνείτε να βγω μπροστά στην παραγωγή και να πω ότι αυτές οι συνθήκες ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού". Τους είπα ότι αν πεθάνω ή αν πάθω κάτι σοβαρό θα μου πείτε ότι όλα είναι για ένα παιχνίδι. Ότι περπατούσε το σκότωνα και το έτρωγα! Κατευθείαν μέσα στο στόμα, από μυρμήγκια μέχρι σκαθάρια»!


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top